Kejcik
Fanka BB :)
ja tak samoJeżu, przeczytałam ze w trakcie ruchanska! @Brownie1992 to twoja wina!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samoJeżu, przeczytałam ze w trakcie ruchanska! @Brownie1992 to twoja wina!
ChciałabymJeżu, przeczytałam ze w trakcie ruchanska! @Brownie1992 to twoja wina!
Ale jak to bez szczegółów? Nie jesteśmy rodzina staraczkową?hahah , tylko bez szczegółów prosimy widać kto tu jest głodny
Wiesz, przed tym weekendem to mieliśmy przerwę od marca, lutego a wcześniej od grudnia i maja. Wiec mam prawo być głodna!hahah , tylko bez szczegółów prosimy widać kto tu jest głodny
Jakbym się teraz ruchala i byłoby to przez Ciebie, to nawet bym podziękowała Już mam dość tej posuchy!Znowu wszystko na Brownie !
Pfffff
Ale aż taka bliska? no to opowiadaj, będziemy doradzaćAle jak to bez szczegółów? Nie jesteśmy rodzina staraczkową?
matko święta jak do tego doszłoWiesz, przed tym weekendem to mieliśmy przerwę od marca, lutego a wcześniej od grudnia i maja. Wiec mam prawo być głodna!
Wiesz, przed tym weekendem to mieliśmy przerwę od marca, lutego a wcześniej od grudnia i maja. Wiec mam prawo być głodna!
Nie wiem na co obie liczycie!Jakbym się teraz ruchala i byłoby to przez Ciebie, to nawet bym podziękowała Już mam dość tej posuchy!
To mi się potrafił utrzymywać 14 dni, ale to była tak lekka kreska, że ledwo ją widziałam. U Ciebie to jest porządna krecha myślę, że beta może być już ok 20 Trzymam kciuki oby tak było!Zinterpretowalam to jako cień
Czytałam że do max 12-14 dni niektóre dziewczyny miały, no ale zrobię betę żeby nie myśleć
W liceum nastawiałam budzik na 3, żeby się uczyć na sprawdziany, które były w danym dniu. Rano uczyło mi się najlepiej. a mój tak samo potrafi wstać o 5 i iść na siłownię.Za to ja jestem strasznym spiochem.
Mój mąż np dziś wstał o 4.30 tylko po to żeby pójść na silownie przed pracą