Dulce123
Fanka BB :)
Miałam dlatego nie chce robić sobie nadziei dopiero 15dni po zastrzykuA nie miałaś przypadkiem zastrzyku na pęknięcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam dlatego nie chce robić sobie nadziei dopiero 15dni po zastrzykuA nie miałaś przypadkiem zastrzyku na pęknięcie?
Miałam zastrzyk na pęknięcie i nie wiadomo czy to nie jeszcze pozostałości po nim, zrobię test w poniedziałek w planowany dzień miesiączkiPrzeciez to jest wyrazna druga kreska. Dlaczego nie na nadziei?
Ja z tych, co wstają późno a chodzą spać wcześnie to znaczy jak mąż wstalawal na dyżur to ja wstawałam z nim, ale zostawalam w lozku chyba ze musiałam gdzieś o jakieś nieludzkiej porze na czynności z urzędu jechaćTosz to dzikus jakiś! Ja się często budzę ok. 5 i czuje się wyspana, ale nawet to nie przekonuje mnie do wstawania o tej godzinie
Zaczekam z gratulacjami do poniedziałku w planowany dzień miesiączkiPozytywny! Gratulacje
u nas 20 stopni na dworze a 26 w domu. Okna otwarte na oscierz i nic właśnie wróciłam ze spaceru z psem i super rześko a w domu saunaWitam się w piąteczek! 7 rano a w mieszkaniu już ponad 26 stopni…. za rok klime zakładam bo tak się nie da żyć!
Coś w tym jestTo jest tak zaprogramowane żeby budził mamę a nie tatę.
Jeszcze 10 to bardziej ludzka godzina, ale nie 6 ranoJa chodziłam regularnie na 10 na bieganie a nie o jakieś 6. Raz z bratem poszłam i prawie zasnęłam na biurku w kancy
Zastrzyk nie powinien się utrzymywać aż tak długo w organizmie. Producent deklaruje 10 dni, więc leć na betę i śmiało przyjmij gratulacjeZaczekam z gratulacjami do poniedziałku w planowany dzień miesiączki
Ja bym się zastanawiała czy taka osoba nie ma jakiś masochistycznych skłonnościJeszcze 10 to bardziej ludzka godzina, ale nie 6 rano
Przecież to mocna krecha jest, nie od razu będzie bordowaWidzę tam tylko lekko różowa kreskę