reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Hej, obiecałam dać znać jak mąż dostanie wyniki więc daje: są identyczne jak tamte sprzed 3 miesiący, plus lepkość podskoczyła na +++. Więc chujowo :)
1692867925999.png

wiesz co sytuacja się mocno skomplikowała. Teraz jest tak, że to ja muszę wspierać na wielu płaszczyznach.
No a przez to nie mam kiedy skorzystać z rozmowy z psychologiem. Psiółki tez nie chce ciagle obarczać, Was też i tak chodzę zagryzając policzki do wewnątrz i powtarzając sobie „sama musisz sobie poradzić”.
Nie musisz sama. Tutaj jest miejsce na bardzo, bardzo dużo różnych rzeczy. Spokojnie można wylać wszystkie żale i nieszczęścia. Jak nie chcesz całkiem publicznie to może masz tu z kimś dobry kontakt.

Przykro mi, że ostatnio same złe rzeczy do Was napływają :( A jak się czujecie?
na mnie to już takiego wrażenia nie robi, bo fjest beznadziejnie niezmiennie. Ale nie ukrywam, ze mimo wszystko łzy do oczu nachodzą. A mąż jest w pracy to nie wiem nawet.
Ale przecież nie jest tragicznie, prawda? Na pewno przy inseminacji embriolodzy super mogą podkręcić pływaków. Tule mocno!
czy ja wiem? Odmówili nam IUI w uczkinie. Nie wiem co dalej, zobaczę, przemyślę, pogadam z mężem.

wiesz co sytuacja się mocno skomplikowała. Teraz jest tak, że to ja muszę wspierać na wielu płaszczyznach.
No a przez to nie mam kiedy skorzystać z rozmowy z psychologiem. Psiółki tez nie chce ciagle obarczać, Was też i tak chodzę zagryzając policzki do wewnątrz i powtarzając sobie „sama musisz sobie poradzić”.
Moim zdaniem to złe podejście. Ja walczę z depresja i tez myślałam na początku, ze muszę wszystko dźwigać sama (sks synka, wcześniejszy biochem i pare innych rzeczy o których mogę napisać na priv). Pomogła mi dopiero terapia i leki i świadomość, ze są bliscy przy mnie.

Dzień dobry 🙂 witam się i ja 😉

Mąż mnie dziś obudził i pyta czy pamiętam, że dziś gości mamy. A ja że co? No i cóż. Zapomniałam że rodzinka przyjeżdża 😅🤣 oczywiście jakżeby inaczej - 🤰 także znowu będę sie starać nie okazywać zazdrości 🙈🤣

Dziewczyny, czy Wy macie katar w drugiej części cyklu? Myślałam, że miesiąc temu to z żalu i rozpaczy przez moją nogę, ale w tym miesiącu znowu zatkany nos 😅 no chyba że to przez luteinę?
Nie mam i od progesteronu też nie miałam 😊

reklama
Ej czy tylko mnie denerwuje ze brakuje emotek takich jak „trzymam kciuki” albo „przytulam”? Brakuje kilka takich „reakcji” :( może by zrobić listę i uderzyć do moderatorki z prośba o sprawdzenie czy można dodać? :) jakich wam emotek brakuje?
Zgadzam sie. Ja niektórych niebardzo wiem jak używać bo np. Zdziwiona mina to tu jest "wow" co mi totalnie nie pasuje a mina "zabawne" to dla mnie takie "hehe"... Kontekst po prostu jest jakiś inny niż znam, albo po prostu stara jestem i się nie znam? Najbardziej brakuje "przytulam" i "gratulacje" (np. 🎊🎉 i 🤦 jak ktoś głupoty pisze albo zakłada wątki o możliwą ciążę po pettingu w ubraniach 🤣🤣 i przydałaby sie mina 🤣 - "śmieszne" i specjalna dla @Brownie1992 - 💩

Do góry