reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Trzeba zarzucić temat 💩😂
Wasze najgorsze przeżycie związane z 💩
Może być miejsce, sytuacja.
Trzeba nadrobić ilość stron 😊
Może nie najgorsze ale kiedyś mama wysłała mi zdjęcie 💩 która zrobił w domu 🐕, była tak wielka że musiała się ze mną tym podzielić 😁 Ostatnio oglądając zdjęcia w telefonie na nie trafiłam... 😅

reklama
Hej, ja Cię pamiętam, nie wiem czy Ty mnie ;) generalnie wątek stataczek istnieje ale niewiele tam się dzieje. Dużo więcej nas na wątkach miesięcznych. Co miesiąc jest nowy wątek, gdzie zapisujemy się na testowanie. Jeśli testujesz dopiero we wrześniu to Boli umieści Cię na ławce rezerwowych lub pauzie i normalnie sobie tu zostań :)
Też cię kojarzę😀

Ooo a to dzisiaj w punkt mi pasuje! Tak mnie zdenerwował, że chyba jak zaśnie to mu to markerem na czole napiszę 😏
Screenshot_20230822_162402.jpg

No właśnie lekarz dzwonił.
Powiedział, że jedziemy z tym koksem. Wstępnie transfer w sobotę. Ma dzwonić do koordynatorki. Powiedział, że wyniki mam bardzo dobre i dużo lepsze niż by się spodziewał u kogoś w moim wieku i z moim amh. No i znowu była owulacja. A on myślał, że po stymulacji będzie już zero moich jajek. Ja tam się martwię oczywiście, że endometrium będzie za stare, no ale chyba jeszcze sprawdzą wszystko w Poznaniu przed transferem.
Jak się dzieciok obudzi jadę po leki do kliniki. Mam zacząć brać dzisiaj. Gorąco i głowa mi pęka.
Cudowna wiadomość, cieszę się że wszystko idzie sprawnie. Powodzenia 🤞❤️

Awanturę a co innego 😅 Mam wybrać 1 konkretny wzór panela żeby do końca życia mi się podobał i nie znudził za dwa lata. A co ja poradzę jak mi się szybko nudzą wnętrza i lubię je zmieniać 😏 Czy minęły 2 lata od kiedy położyliśmy panele w całym mieszkaniu? Być może 😅💁‍♀️

Ostatnia edycja:
Awanturę a co innego 😅 Mam wybrać 1 konkretny wzór panela żeby do końca życia mi się podobał i nie znudził za dwa lata. A co ja poradzę jak mi się szybko nudzą wnętrza i lubię je zmieniać 😏 Czy minęły 2 lata od kiedy położyliśmy panele w całym mieszkaniu? Być może 😅💁‍♀️
Nie znam takich paneli o tak super jakości żeby wytrzymały do końca życia 😅

reklama
Do góry