reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Hej dziewczyny, pozwólcie że zmienię wtracę pytanie. Podczas starań o pierwszą ciążę 5 lat temu mierzyłam temperaturę w pochwie. Stwierdziłam że jak będę starać się o kolejne dziecko to podejdę do tego na luzie i zapomnę o termometrze i nie będę czytać forum. No więc zaczęliśmy się starać o rodzeństwo i 😀 wytrzymałam 3 miesiące w postanowieniach i znów założyłam konto na forum i kupiłam nowy termometr ;) wyczytałam że można mierzyć temperaturę w jamie ustnej i w tym cyklu tak zaczęłam i pytanie czy któras tez mierzy w jamie ustnej? Czy lepie od kolejnego cyklu jednak zacząć mierzyć w pochwie?
chyba żadna z nas nie mierzy w ustach z tego co się orientuję

reklama
Ej laski, która z Was ma termometr microlife. Miałam stary i był zajebisty. Teraz mam ten i ni ch*ja nie zapisuje mi ostatniej temperatury... co przytrzymam ten przycisk to mi inny zapis pokazuje.wtf? A instrukcję jak zwykle wywaliłam nawet nie czytając 🤣

termometr-elektroniczny-microlife-mt-16c2-owulacyjny-15925059752_1.jpg

Ej laski, która z Was ma termometr microlife. Miałam stary i był zajebisty. Teraz mam ten i ni ch*ja nie zapisuje mi ostatniej temperatury... co przytrzymam ten przycisk to mi inny zapis pokazuje.wtf? A instrukcję jak zwykle wywaliłam nawet nie czytając 🤣

Zobacz załącznik 1559473
Ja go mam. On nie pokazuje ostatniej temperatury. W ulotce nic o tym nie widzę.

Ja go mam ale w sumie nie korzystałam z opcji zapisywania temperatury. Tu masz instrukcje chyba do tego: Link do: Instrukcja obsługi termometru elektronicznego microlife MT 16C2
Zobacz załącznik 1559473

Ja go mam ale w sumie nie korzystałam z opcji zapisywania temperatury. Tu masz instrukcje chyba do tego: Link do: Instrukcja obsługi termometru elektronicznego microlife MT 16C2
Zobacz załącznik 1559473
Sprawdziłam według tej instrukcji - trzymałam 4 sek i rzeczywiście pojawia sie jakiś zapis. Na 4 proby pokazało mi 3 różne temperatury a najwyższa wynosiła 32,2 😅 jutro po pomiarze sprawdzę jeszcze raz, bo nie wiem co on z pamięci pokazuje 🤣

reklama
Sprawdziłam według tej instrukcji - trzymałam 4 sek i rzeczywiście pojawia sie jakiś zapis. Na 4 proby pokazało mi 3 różne temperatury a najwyższa wynosiła 32,2 😅 jutro po pomiarze sprawdzę jeszcze raz, bo nie wiem co on z pamięci pokazuje 🤣
No właśnie mam to samo. Na starym termometrze jak zasypiałam przy mierzeniu, albo było ciemno bo 5 rano to później mogłam sprawdzić sobie jaka była temperatura. A ten jakiś beznadziejny. Oszukali na ch*jki 😂

Do góry