reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Hej dziewczyny, pozwólcie że zmienię wtracę pytanie. Podczas starań o pierwszą ciążę 5 lat temu mierzyłam temperaturę w pochwie. Stwierdziłam że jak będę starać się o kolejne dziecko to podejdę do tego na luzie i zapomnę o termometrze i nie będę czytać forum. No więc zaczęliśmy się starać o rodzeństwo i 😀 wytrzymałam 3 miesiące w postanowieniach i znów założyłam konto na forum i kupiłam nowy termometr ;) wyczytałam że można mierzyć temperaturę w jamie ustnej i w tym cyklu tak zaczęłam i pytanie czy któras tez mierzy w jamie ustnej? Czy lepie od kolejnego cyklu jednak zacząć mierzyć w pochwie?
chyba żadna z nas nie mierzy w ustach z tego co się orientuję

reklama
Ej laski, która z Was ma termometr microlife. Miałam stary i był zajebisty. Teraz mam ten i ni ch*ja nie zapisuje mi ostatniej temperatury... co przytrzymam ten przycisk to mi inny zapis pokazuje.wtf? A instrukcję jak zwykle wywaliłam nawet nie czytając 🤣

termometr-elektroniczny-microlife-mt-16c2-owulacyjny-15925059752_1.jpg

Ej laski, która z Was ma termometr microlife. Miałam stary i był zajebisty. Teraz mam ten i ni ch*ja nie zapisuje mi ostatniej temperatury... co przytrzymam ten przycisk to mi inny zapis pokazuje.wtf? A instrukcję jak zwykle wywaliłam nawet nie czytając 🤣

Zobacz załącznik 1559473
Ja go mam. On nie pokazuje ostatniej temperatury. W ulotce nic o tym nie widzę.

Ja go mam ale w sumie nie korzystałam z opcji zapisywania temperatury. Tu masz instrukcje chyba do tego: Link do: Instrukcja obsługi termometru elektronicznego microlife MT 16C2
Zobacz załącznik 1559473

Ja go mam ale w sumie nie korzystałam z opcji zapisywania temperatury. Tu masz instrukcje chyba do tego: Link do: Instrukcja obsługi termometru elektronicznego microlife MT 16C2
Zobacz załącznik 1559473
Sprawdziłam według tej instrukcji - trzymałam 4 sek i rzeczywiście pojawia sie jakiś zapis. Na 4 proby pokazało mi 3 różne temperatury a najwyższa wynosiła 32,2 😅 jutro po pomiarze sprawdzę jeszcze raz, bo nie wiem co on z pamięci pokazuje 🤣

reklama
Sprawdziłam według tej instrukcji - trzymałam 4 sek i rzeczywiście pojawia sie jakiś zapis. Na 4 proby pokazało mi 3 różne temperatury a najwyższa wynosiła 32,2 😅 jutro po pomiarze sprawdzę jeszcze raz, bo nie wiem co on z pamięci pokazuje 🤣
No właśnie mam to samo. Na starym termometrze jak zasypiałam przy mierzeniu, albo było ciemno bo 5 rano to później mogłam sprawdzić sobie jaka była temperatura. A ten jakiś beznadziejny. Oszukali na ch*jki 😂

Do góry