reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
A Ty napisałaś jak wizyta wczorajsza ?
nie pisałam bo późno wróciłam i już nie wchodziłam na forum 😉 oczywiście na mamuśki dalej idę ale chwilę później więc trzymaj mi tam miejsce. W końcu ruszył lewy jajnik który się opierdzielal od dłuższego czasu i wogole nie działał. Ale pęcherzyk dopiero 14mm więc jeszcze kilka dni do owu. W ogóle to mi się jajniki pochowały i chwilę nam zajęło żeby je złapać mimo pięści pod dupskiem. Więc też mógł niedokładnie zmierzyć. No ale obstawia że owu gdzieś w okolicach weekendu. Za tydzień w poniedziałek idę jeszcze raz i sprawdzimy. Teraz muszę dokupić testy owu i będziemy działać 😁
No i mam jakąś torbiel ale powiedział że ona jest jakaś tam że w niczym nie przeszkadza.

Hej dziewczyny, pozwólcie że zmienię wtracę pytanie. Podczas starań o pierwszą ciążę 5 lat temu mierzyłam temperaturę w pochwie. Stwierdziłam że jak będę starać się o kolejne dziecko to podejdę do tego na luzie i zapomnę o termometrze i nie będę czytać forum. No więc zaczęliśmy się starać o rodzeństwo i 😀 wytrzymałam 3 miesiące w postanowieniach i znów założyłam konto na forum i kupiłam nowy termometr ;) wyczytałam że można mierzyć temperaturę w jamie ustnej i w tym cyklu tak zaczęłam i pytanie czy któras tez mierzy w jamie ustnej? Czy lepie od kolejnego cyklu jednak zacząć mierzyć w pochwie?

reklama
Do góry