Brownie1992
Moderator
No zajebiste z jakimś parchem w środkuale to jest dobre pudełko!
poza tym gdzie recykling? gdzie ekologia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zajebiste z jakimś parchem w środkuale to jest dobre pudełko!
W takich okolicznościach: w nosieale to jest dobre pudełko!
No zajebiste z jakimś parchem w środku
śmiejecie się, a mi kiedyś takie bałaganiarstwo prawie życie uratowało w czasach szkolnych!W takich okolicznościach: w nosie
Przy problemach z płodnością Wam nie zlecili ? Ja miałam robione wszystkie wymazy przed planowaną drożnością. Może dlatego, że robiłam prywatnie ale kłamcie i korzystajcie a co ! Mi akurat wtedy wyszła ureaplasmaja mam zamiar powiedzieć, ze mnie swędzi i mam jakieś upławy i że chciałabym to sprawdzić...
W medicover i Luxmed nie robią badań związanych z niepłodnością w ramach pakietuPrzy problemach z płodnością Wam nie zlecili ? Ja miałam robione wszystkie wymazy przed planowaną drożnością. Może dlatego, że robiłam prywatnie ale kłamcie i korzystajcie a co ! Mi akurat wtedy wyszła ureaplasma
też robiłam prywatnie i miałam zleconą tylko czystość i chlamydięPrzy problemach z płodnością Wam nie zlecili ? Ja miałam robione wszystkie wymazy przed planowaną drożnością. Może dlatego, że robiłam prywatnie ale kłamcie i korzystajcie a co ! Mi akurat wtedy wyszła ureaplasma
czuje, że chcę przeczytać tę historięśmiejecie się, a mi kiedyś takie bałaganiarstwo prawie życie uratowało w czasach szkolnych!
ale same wymazy MUCHa chyba nie są stricte związane z niepłodnością? To po prostu wymazyW medicover i Luxmed nie robią badań związanych z niepłodnością w ramach pakietu
no nie, ale jak powiesz, że potrzebujesz przed drożnością albo przed ivf - generalnie w związku z diagnozowaniem lub leczeniem niepłodności - to raczej Ci w ramach pakietu nie zrobiąale same wymazy MUCHa chyba nie są stricte związane z niepłodnością? To po prostu wymazy
Ja powtarzam w szpitalu i też kazali zrobićPrzy problemach z płodnością Wam nie zlecili ? Ja miałam robione wszystkie wymazy przed planowaną drożnością. Może dlatego, że robiłam prywatnie ale kłamcie i korzystajcie a co ! Mi akurat wtedy wyszła ureaplasma