Brownie1992
Moderator
Witaj staro gwardio z powrotemDziewczyny, wiem ze koniec miesiąca ale w zeszłym cyklu wrócił mi okres, a dziś i wczoraj z mężem nas poniosło i…
Mogę tu u was przycupnąć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj staro gwardio z powrotemDziewczyny, wiem ze koniec miesiąca ale w zeszłym cyklu wrócił mi okres, a dziś i wczoraj z mężem nas poniosło i…
Chyba zacznę 29.08 ale może być i 31.08ooo, jasne wpisać Cię na 31.08?
Halo halo, co to za czepianie się ludzi na diecie?
Nikt się nie czepia. Pełen szacun !
Ja byłam w 8 tygodniu ciąży, jak się dowiedziałam o pai homo - u dopiero wtedy wdrożono mi heparynę. Pierwsza ciąża była biochemiczna.Widzisz, a przy moich mutacjach udało mi się pierwsze dziecko urodzić bez leków, tylko teraz pojawił się problem
My to rozkminialysmy z koleżanka na patologii ciąży. Ona brała acard i heparynę, ja tylko heparynę. Nie pamietam tylko czy miała hetero czy homo.Też mnie nurtują te różnice w podejściach, próbuje je zrozumieć, ale chyba się nie da tego pojąć
Mam tak od dłuższego czasu i teraz gdy pokusimy się o takie jedzenie, to jest "moje lepsze" chociaż ostatnio odkryliśmy pizzerię z dobrą pizzą
Po prostu Bolilol chce nabić stron i prowokuje mnie do gównoburzyWłaśnie miałam pisać sprostowanie - że podzieliłam się tym co my robimy, nikogo nie namawiam i nie zamierzam wprowadzać terroru dietowego ze swojej strony złapaliśmy po prostu fit bakcyla.
A z tym soleniem posiłków to chodzi o dosalanie potraw - spokojnie, makaron, ziemniaki i rosół normalnie sole. Po prostu mój mąż miał tendencje to zalewania (szczególnie zup i sosów) potężna dawka maggie, gdzie na pierwszym miejscu jest sól.
No i umówmy się, że każdy z nas ma pewne predyspozycje genetyczne, rodzinne do pewnych jednostek chorobowych. I traktujemy to też jako prewencję.
co ja poradzę: ani ciąż, ani gównoburz, same nudy, jakiś trzonowy ten sierpieńPo prostu Bolilol chce nabić stron i prowokuje mnie do gównoburzy
Trzonowy to dobre określenieco ja poradzę: ani ciąż, ani gównoburz, same nudy, jakiś trzonowy ten sierpień
no właśnie nie wiem, zaraz tu ktoś zostanie zlinczowanyHalo halo, co to za czepianie się ludzi na diecie?
Hej, trzymam kciukiDziewczyny, wiem ze koniec miesiąca ale w zeszłym cyklu wrócił mi okres, a dziś i wczoraj z mężem nas poniosło i…