Kejcik
Fanka BB :)
jak to? my bez miodu ale kluski z makiem muszą być i podobno symbolizują hajsNie mamy takiego dania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to? my bez miodu ale kluski z makiem muszą być i podobno symbolizują hajsNie mamy takiego dania
Hermenegilda - to brzmi jak twarde imięej ale co to w ogóle znaczy twarde imię? bo nie wiem
To już wiem czemu wiecznie nie mam hajsujak to? my bez miodu ale kluski z makiem muszą być i podobno symbolizują hajs
w myślach mi z tą Hermenegildą czytaszjuż myślałam, że napisałaś „pozdrawiam Hermenegilda” a tu „tylko” Słowenia
coooo? U nas też czegoś takiego nie majak to? my bez miodu ale kluski z makiem muszą być i podobno symbolizują hajs
To w tym roku możesz mieć, skoro mak już czekaNie mamy takiego dania
U nas na Śląsku są makówki!jak to? my bez miodu ale kluski z makiem muszą być i podobno symbolizują hajs
Jak mak nie będzie jebał to zrobięTo w tym roku możesz mieć, skoro mak już czeka
Chcesz przepis?Jak mak nie będzie jebał to zrobię
U moich teściów również, ale z kluskami nigdy nie wygrająU nas na Śląsku są makówki!