wrobelmm
Fanka BB :)
Kiedyś musi być ten pierwszy razja nigdy nie sikalam przed terminem miesiączki ale teraz mnie korci żeby sprawdzić wcześniej czy coś będzie widac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś musi być ten pierwszy razja nigdy nie sikalam przed terminem miesiączki ale teraz mnie korci żeby sprawdzić wcześniej czy coś będzie widac
Grudzień już za niecałe pół roku, makowiec będzie jak znalazł!Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz
Mak na surowo? Daj chłopu żyć!Dam staremu do spróbowania
ej ale co to w ogóle znaczy twarde imię? bo nie wiemnie drąż tematu, proszę
Nie mamy takiego daniaDo klusek z makiem i miodem na wigilię!
To jest jakaś gotowa masa makowa do ciast więc chyba nie jest surowy xdMak na surowo? Daj chłopu żyć!
No commentej ale co to w ogóle znaczy twarde imię? bo nie wiem
Sprawdź tylko czy nie jebie xDTo jest jakaś gotowa masa makowa do ciast więc chyba nie jest surowy xd
Ja w sumie też nie wiem o co Avy chodziej ale co to w ogóle znaczy twarde imię? bo nie wiem