reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

sprawdziłam i tam mają niby napisane coś takiego:
Wspiera naturalną płodność
✅ Optymalne pH dla migracji i przeżycia plemników
✅ Łagodzi suchości pochwy
✅ Środowisko pochwy bardziej przyjazne plemnikom
✅ Jony wapnia i magnezu dla zwiększenia żywotności plemników

Generalnie odpowiednie pH oraz Ca2+ są istotne w procesie kapacytacji, więc trochę się to klei... Nie wiem ile w tym prawdy, ile marketingu, ale czego to człowiek nie zrobi, żeby zwiększyć swoje szanse 🤷🏻‍♀️
Nie wiem czy to jest warte uwagi. Ogólnie odradzają przy staraniach żeli używać, bo właśnie dobre na plemniczki nie są 🤷

reklama
Nie wiem czy to jest warte uwagi. Ogólnie odradzają przy staraniach żeli używać, bo właśnie dobre na plemniczki nie są 🤷
nie tyle odradzają, co należy sprawdzać skład, bo wbrew pozorom sporo najpopularniejszych typu Durex ma środki plemnikobójcze w składzie :) ale generalnie dobry poślizg na plus, na pewno lepiej niż jechać na sucho, jeżeli się ma problem z suchością :)

nie tyle odradzają, co należy sprawdzać skład, bo wbrew pozorom sporo najpopularniejszych typu Durex ma środki plemnikobójcze w składzie :) ale generalnie dobry poślizg na plus, na pewno lepiej niż jechać na sucho, jeżeli się ma problem z suchością :)
Jeśli tak to ująć, to nie można się nie zgodzić 😁 chociaż pisałyście kiedyś że po Wit A plus E jest dobry poślizg 🤔

nie na każdego tak działa i wit. A jest z tych, których przedawkowanie nie należy do przyjemnych, więc też niekoniecznie każdy powinien ją jeść :)
O widzisz, mądrego to fajnie posłuchać. Dużo się dowiedzieć można od Was. Normalnie skarbnica wiedzy 🙂
@Bolilol czy robić jeszcze dziś owulaka? Rano było 0,47, w południe 0,34. Spadnie do 0? Czy jeszcze może rosnąć? Powiem szczerze że spodobały mi się te sikańce 🤣 i czegoś nowego się o sobie dowiaduje 😁

Ale chciałam podziękować @Mademoiselle_Nika za przypomnienie o badaniach i wspomnienie o Alabie. Wczoraj wieczorem robiłam jeszcze kalkulację gdzie je wykonać i w alabie wyszło najtaniej, była promocja - 20% więc dzisiaj podjechałam i jestem już po krwiobraniu 😎 także będę się pewnie do Was też uśmiechać o interpretację 🤗
a skorzystałaś z kodu na LetyShops?! Ja dostałam za badania 15 ziko zwrotu. Jeszcze 15 dołożę i mam na betę hcg! 😄

reklama
a skorzystałaś z kodu na LetyShops?! Ja dostałam za badania 15 ziko zwrotu. Jeszcze 15 dołożę i mam na betę hcg! 😄
Nieee bo ja nie umiem w takie rzeczy 🙆‍♀️ Kupowałam badania ok 23 więc nie miałam już czasu żeby doczytać o co chodzi a chciałam zdążyć z tą promka dzięki której zaoszczędziłam 72 zł :) ale nie mam wynikow badań jeszcze 🙄

Do góry