Mademoiselle_Nika
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do 0 raczej nie spadnie.O widzisz, mądrego to fajnie posłuchać. Dużo się dowiedzieć można od Was. Normalnie skarbnica wiedzy
@Bolilol czy robić jeszcze dziś owulaka? Rano było 0,47, w południe 0,34. Spadnie do 0? Czy jeszcze może rosnąć? Powiem szczerze że spodobały mi się te sikańce i czegoś nowego się o sobie dowiaduje
nie żałuję sobie i żrę 3A tego magnezu z Yango to bierzesz 1 kapsułkę czy 3? Bo coś mi sie chyba widziało, że ktoś pisał o jednej ale nie wiem czy to o tym samym magnezie było
wiesz co też nie miałam, a cenowo okazało się najbardziej korzystnie. Plus pielęgniarka tam to złoto przy moich żyłach. Z podejściem. Owszem używała zestawu dla dzieci jak zobaczyła te moje żyłeczki, ale bez ponownego kłucia, bez jojczenia jakie mam żyły - No z podejściem. A nie obwinianiem mnie. Minusem jest czas oczekiwania na wyniki. Wiec pewnie na betę bym się tam nie zdecydowała, bo zaszłabym na zawał ze stresu Ale coś kosztem czegoś widocznie. Dziewczyny pisały, że na wyniki z ALAB to różnie: jedne miały po 4 godzinach inne nawet między godzinami 21-24.No dobra, to czekam dalej, nie mam doświadczeń z nimi i zaczęłam się denerwować
Pasowały by 2 reakcje, bo super nie bardzo pasuje do tego co Cię dziś spotkało ale nie jesteś sama w tym gorszym samopoczuciu. Ja miałam już pisać, że się chyba mój organizm do duphastonu przyzwyczaił, a tu dziś niespodzianka - niedobrze mi.Mnie dzisiaj poskładała migrena. Dawno nie miałam takiego ataku. 3 godziny wyjęte z życia i to tylko dlatego tak krótko, bo zadzwoniłam po receptę na tryptany. Wymiotowałam jak kot, wcześniej mi się to nie zdarzało. Nudności tak. Znowu będę malować laurkę mężowi. Cudownie odpoczywać w posprzątanym mieszkaniu i mieć podłożone pod nos kanapki i herbatę.
Moja mama miała dzisiaj operacje pod narkoza - elegancko się wybudziła więc to najważniejsze. Resztę się ogarnie.
Wiesz co, nic mądrego nie mam do powiedzenia na ich temat, ale wspomnę, że też mam podobne wyniki, kilku lekarzy je oglądało i nikt na nie nigdy nie zwrócił uwagi. A robiłam je też kilka razy bo właśnie w alabie w pakietach były po prostuDrogie dostałam jeszcze takie wyniki. Możecie zerknąć? Czy one są istotne diagnostycznie?
No doba bo ja skromnie po jednej, to może też nie powinnam sobie żałować. Wczoraj mi mięsień skakał na ręce ale raczej z niedoboru niż z przedawkowanianie żałuję sobie i żrę 3
biedna, mam nadzieję, że jutro nie wróci!Mnie dzisiaj poskładała migrena. Dawno nie miałam takiego ataku. 3 godziny wyjęte z życia i to tylko dlatego tak krótko, bo zadzwoniłam po receptę na tryptany. Wymiotowałam jak kot, wcześniej mi się to nie zdarzało. Nudności tak. Znowu będę malować laurkę mężowi. Cudownie odpoczywać w posprzątanym mieszkaniu i mieć podłożone pod nos kanapki i herbatę.
Moja mama miała dzisiaj operacje pod narkoza - elegancko się wybudziła więc to najważniejsze. Resztę się ogarnie.
na opakowaniu jest raz dziennie 3 kapsułki, trzeba słuchać opakowańNo doba bo ja skromnie po jednej, to może też nie powinnam sobie żałować. Wczoraj mi mięsień skakał na ręce ale raczej z niedoboru niż z przedawkowania