Myszko
Fanka BB :)
Książka się dobrze czyta, widzęA wiecie, że pierwszą inseminację na człowieku przeprowadzono już w 1790 r.?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Książka się dobrze czyta, widzęA wiecie, że pierwszą inseminację na człowieku przeprowadzono już w 1790 r.?
Na szczęście ma obrazkiKsiążka się dobrze czyta, widzę
Na bank!A jak uciął lewe jajko i jednak rodziła się córka to był dowód zdrady?
Używamy tego żelu od dwóch lat i w moim przypadku to tylko strata kasy była teraz kupiłam zwykły żel za 20 złczytałam to w opisie skladu zelu Conceive Plus, w sensie o skladnikach odżywczych specjalnie dla plemnikow
No właśnie. I ja może zakupiesprawdziłam i tam mają niby napisane coś takiego:
Wspiera naturalną płodność
Optymalne pH dla migracji i przeżycia plemników
Łagodzi suchości pochwy
Środowisko pochwy bardziej przyjazne plemnikom
Jony wapnia i magnezu dla zwiększenia żywotności plemników
Generalnie odpowiednie pH oraz Ca2+ są istotne w procesie kapacytacji, więc trochę się to klei... Nie wiem ile w tym prawdy, ile marketingu, ale czego to człowiek nie zrobi, żeby zwiększyć swoje
Dziekuje za zaproszenie tylko ja to tak nieregularnie zaglądam, raczej podglądam.a nie chcesz dołączyć do naszego wątku?
jeżeli będziesz miała ochotę, to to zaproszenie bez daty ważności, jesteś mile widziana mamy też takie nieregularne uczestniczkiNo właśnie. I ja może zakupie
Dziekuje za zaproszenie tylko ja to tak nieregularnie zaglądam, raczej podglądam.
Nie wiem sama. Staraczką jestem.
Miliony badań, ivf też jedno za mną- wszystko zdegenerowalo~ potem histeroskopia.
Teraz jechałam na Lametta I zobaczymy.. dzis bylam na kontroli usg i niby jakis jeden pecherzyk rośnie.. ale czy co z tego będzie...Gin. mi powiedziała, że moim wieku /41/ to mam tylko 15%. No ale zawsze to 15% niż 0%.
Narazie nie poddaje sie
A to dla gołych fiutków ją kupiłaśNa szczęście ma obrazki
.W akcie desperacji może i chwycę się tego
Niestety najbliżej zdjęcia gołego fiutka jest rysunek stosunków naczyniowych w prąciuA to dla gołych fiutków ją kupiłaś
O daj znać czy jesteś zadowolona z kubeczka, czy to wygodne itd.Nie stosowałam tego, ale jakby proces kapacytacji i ich dojrzewania w drogach rodnych to by się jakoś łączyło, nie wiem ... w sumie, nie chce tu nic wymyślać .
W każdym razie ja będę testować za dni kilka kubeczek Ferti coś tam