reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Ten kurier serio pomyśli, że go podrywam 😂😂
Ja miałam taki incydent, że kurier mnie podrywał. Robiłam remont w pandemii i wszystko zamawiałam przez internet. Ten kurier był częściej u mnie niż narzeczony pracując w delegacji. Raz nawet kawę ze mną pił 😅 przestał jak dowiedział się, że mam ślub za 4 miesiące i przestałam tak zamawiać paczki, bo skończyłam remont.

reklama
Temat Kontrowersyjne jedzenie - jakie połączenia smaków normalnie traktowane za dziwne lubicie?
Dla mnie to cammembert z ostrymi chipsami i sery pleśniowe czy feta z arbuzem.
Może nie połączenie smaków, ale za każdym razem spotkałam się z wielkim zdziwieniem. Jak piję piwo ze sokiem, to daję dosłownie kropelkę soku. Jeszcze nie zdarzyła się barmanka, która zrozumiała, że mówię z kropelką a nie dozownikiem soku, a potem wielkie zdziwienie i pytanie czy w ogóle go czuje 😄 żeby bardziej wam zobrazować to wystarczy, że zamoczę słomkę w soku i wsadzę do piwa i jest idealne 😁

@Mademoiselle_Nika Czujne oko naszej koleżanki podsumowało dr jako celebrytę 😂
Myślę, że to najlepsze określenie jakie do niego pasuje
Ej ale to jest straszne. Tak jak laski z Akademii Płodności. Celebryctwo i zarabianie grubej kasy na ludzkim nieszczęściu. Przecież wiadome, że ludzie w takiej sytuacji zrobią wszystko. To w takiej sytuacji to nie lekarz z powołania aby pomagać.

Ej ale to jest straszne. Tak jak laski z Akademii Płodności. Celebryctwo i zarabianie grubej kasy na ludzkim nieszczęściu. Przecież wiadome, że ludzie w takiej sytuacji zrobią wszystko. To w takiej sytuacji to nie lekarz z powołania aby pomagać.
Te laski to ostatnio mnie wkurwiają, a jak widzę posty, że jajowody się od diety udrożniły to mnie chuuj strzela

Te laski to ostatnio mnie wkurwiają, a jak widzę posty, że jajowody się od diety udrożniły to mnie chuuj strzela
I kwoty za te diety.
Rozumiem podejście zdrowego odżywiania, szczególnie w czasach gdzie zalewani jesteśmy. FastFoodami, gotowcami, wszędzie dodawanym cukrem. Obserwuje ich, wzięłam rozpiskę od lekarza z wartościowymi produktami i uważam, że robie dużo ciekawsze i smaczniejsze propozycje dań niż one. Takie „płodne” wykorzystując te produkty.
Może czas zrobić im konkurencje 😎

I kwoty za te diety.
Rozumiem podejście zdrowego odżywiania, szczególnie w czasach gdzie zalewani jesteśmy. FastFoodami, gotowcami, wszędzie dodawanym cukrem. Obserwuje ich, wzięłam rozpiskę od lekarza z wartościowymi produktami i uważam, że robie dużo ciekawsze i smaczniejsze propozycje dań niż one. Takie „płodne” wykorzystując te produkty.
Może czas zrobić im konkurencje 😎
Chciałam prosić o darmowy jadłospis dla koleżanki staraczki, ale przecież idę na mamusie 😅

mi akurat kwoty za ich eBooki i diety nie przeszkadzają. Pracują nad nimi, to mają prawo zawołać wynagrodzenie, jakiego oczekują.

Ale tych postów o tym, że ktoś po latach starań, 3 procedurach, 7 transferach w końcu zaszedł i och, to nie to, że weszli w immuno i zaczęli leczenie pod konkretnym kątem, nie, to wszystko zasługa diety od akademii płodności ❤️

Albo wyświetla mi się taki post sponsorowany od nich sprzed lat, o jakimś wyzwaniu PCOS z historią, że laska po 3 tygodniach diety zaszła w ciążę mimo pcos i to wszystko dzięki wyzwaniu 😂

reklama
Do góry