reklama
Brownie1992
Moderator
Mademoiselle_Nika
Moderator
A to znam Pana Dzięki!
Bolilol
Fanka BB :)
Jestem po. Idziemy długim protokołem, bo bardzo się naszemu lekarzowi nie podoba mój estradiol musimy całkiem wyciszyc jajniki przed stymulacją. Do 20 września antykoncepcja, 20 września zastrzyk, badanie estradiolu i dopiero jak wynik będzie poniżej 20 to stymulacja.
Ale wszystkie wątpliwości mi minęły, kocham tego człowieka za to jak wszystko tłumaczy
Ale wszystkie wątpliwości mi minęły, kocham tego człowieka za to jak wszystko tłumaczy
Avy
No i pięknie Czyli macie plan To teraz nie ma co smutać, że estradiol niski tylko przystąpić do realizacji planu!Jestem po. Idziemy długim protokołem, bo bardzo się naszemu lekarzowi nie podoba mój estradiol musimy całkiem wyciszyc jajniki przed stymulacją. Do 20 września antykoncepcja, 20 września zastrzyk, badanie estradiolu i dopiero jak wynik będzie poniżej 20 to stymulacja.
Brownie1992
Moderator
No i co ? I muszę na Ciebie i na Avy czekać do września żeby iść na mamusieJestem po. Idziemy długim protokołem, bo bardzo się naszemu lekarzowi nie podoba mój estradiol musimy całkiem wyciszyc jajniki przed stymulacją. Do 20 września antykoncepcja, 20 września zastrzyk, badanie estradiolu i dopiero jak wynik będzie poniżej 20 to stymulacja.
Bolilol
mamy, chociaż jest mi bardzo przykro, że przez za wysoki estradiol będzie to tyle trwało jestem już tragicznie zmęczona czekaniem, nieustannie czekam od lutegoNo i pięknie Czyli macie plan To teraz nie ma co smutać, że estradiol niski tylko przystąpić do realizacji planu!
Bolilol
no na mnie to teraz co najmniej do listopadaNo i co ? I muszę na Ciebie i na Avy czekać do września żeby iść na mamusie
Mademoiselle_Nika
Moderator
Ty możesz iść wcześniej i grzać nam miejsce!No i co ? I muszę na Ciebie i na Avy czekać do września żeby iść na mamusie
Ja to całe życie (tj od czasu bycia z moim mężem) mówię, że urodzę we wrześniu. Bo ja z września, on z września, ślub w okolicach września, zaręczyny też, zaczęliśmy chodzić, no wszystko w okół tego września. I nie zdziwię się jak w sylwestra zaciążę i we wrześniu urodzę - bo tak łaziłam i opowiadałam. A po tym powiem, że to wszystko co mnie spotkało przez to, że mówiłam "dziecko we wrześniu, nie będę robiła co chwile urodzin. Jedna wspólna impreza". to taki śmiech przez łzy ofc.no na mnie to teraz co najmniej do listopada
Więc w listopadzie też już mogę iść, bo sierpień to blisko września. Pójdziemy razem
reklama
Brownie1992
Moderator
To prawda IV uczy cierpliwości....no na mnie to teraz co najmniej do listopada
Wysyłam Ci przytulasa