Karolinak89
Zaciekawiona BB
Nikogo nie będę przekonywać. Szkoda czasu. Tak czy inaczej o przysiadach to raczej mnie nie interesuje. Zmienię temat. Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nikogo nie będę przekonywać. Szkoda czasu. Tak czy inaczej o przysiadach to raczej mnie nie interesuje. Zmienię temat. Powodzenia
Zjem i jużNie jedz popcornu na noc!!!
Ale już Ci powiedziałam, że tęsknić nie będziemy. Baw się dobrze, byle jak najdalej od nasNikogo nie będę przekonywać. Szkoda czasu. Tak czy inaczej o przysiadach to raczej mnie nie interesuje. Zmienię temat. Powodzenia
kurde, daj trochę! W sumie to bezglutenowe, bez cukru... Bez nabiału... Samo zdrowie!Zjem i już
aha. Potrzebujesz rekomendacji co do wsparcia psychologicznego w niepłodności, bo ewidentnie zbyt stabilna nie jesteś, czy tak sobie zamierzasz walić na oślep w kobiety próbujące sobie jakoś radzić z niepłodnością?Raczej napisałaś.!!!
Plujesz jadem.Nie będę zakładać wątku. Widzę że kto ma tu być to jest. Kobieta kobiecie żałosne
Ale ja nie sugeruję się ani dobrymi, ani złymi. I wierz mi, że to dla mnie żaden powód przemawiający za. Przedstawiam tylko też drugą stronę. Tak jak już wspomniałam wszystko ma dwie strony, ale akurat w CC ja osobiście nie znajduję żadnych pozytywów. Tyle ode mnie w temacie.Nie sugeruje się tymi oponiami bo możesz się rozczarować i to bardzo.
odnoszę wrażenie, że Twoje cienie tu nie miały nic do rzeczy.Ale ktoś tu popłynął.. Nie chciałam rozkręcić takiej 🌩 moimi cieniami