reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Hej! To dziś miałam monitoring i wszystko w jak najlepszym porządku, pęcherzyk duży i tylko czekać na pęknięcie.
Najprawdopodobniej mam cykle bezowulacyjne nie wiadomo od kiedy... Miałam monitoringi na zwykłym cyklu i były małe w ogóle nie rosły

Jeśli nie wyjdzie w tym cyklu to robimy drożność ale bardzo się boje tego badania
Twój lekarz nie wymagał drożności przed stymulacją? 😱😱

reklama
No bo się implantuje przecież, wgryza się, helooooł!

Happy Season 5 GIF by The Office
Avy sie nażarła kiszonek i myli 💩💩💩 z @

Stymulacja nie ma sensu gdyby sie okazało, że masz niedrożne jajowody. To nie cukierki. Jesteś obstawiona lekami, zatrzykiem i progiem więc tym bardziej jestem zdziwiona, że po trzech latach starań nie masz drożności i w ogóle lekarz Cię dopuścił do stymulacji.
3 lata starania ale dopiero od roku zaczęłam to badać.... Miałam dużo lekarzy przed i dopiero od marca tego roku spotkałam właściwego lekarza. Dlatego dlugo się nie leczę, bardziej skupiliśmy się na badaniach męża niż u mnie. Wstępnie mówiła że drożność będziemy mieć wrzesień-pazdziernik...

3 lata starania ale dopiero od roku zaczęłam to badać.... Miałam dużo lekarzy przed i dopiero od marca tego roku spotkałam właściwego lekarza. Dlatego dlugo się nie leczę, bardziej skupiliśmy się na badaniach męża niż u mnie. Wstępnie mówiła że drożność będziemy mieć wrzesień-pazdziernik...
Ale miałaś takie badania robione w 2-5dc jak estradiol, progesteron, lh, FSH, prolaktyna, amh?

reklama
Ja kupiłam kiedyś te zioła ojca Sroki na płodność i przyszło kilka paczek ziół do wymieszania. I tego było tak dużo że mieszałam w miednicy 🤣 i stary się że mnie śmiał. Ale mimo że lubię wszelkie herbatki i ziółka to nie byłam w stanie tego pić. I miednica ziółek poszłaaa

Do góry