reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Aromek od 2-6dc, dziś 10dc zastrzyk ovi (pęcherzyk 23mm) od 13dc mam brać duphaston
Ja mialam 2 razy aromek i inseminacje, ale duphaston brałam dopiero od 5 dnia po owulacji, czyli od 6 dnia od ovi.
Czy któraś z was brała ten zastrzyk i też czuła się ospała i miała mdłości?
Ja brałam wiele razy, ale u mnie bez jakichkolwiek skutkow ubocznych

reklama
Pobrano 8 komorek, z czego 6 się nadaje do zaplodnienia. Lekarz stwierdził, że lepiej odroczyc transfer, bo tak to zmarnujemy zarodek, a nie będzie ich duzo. Liczymy na max 3-4.
A czuje się generalnie dobrze, choć jestem lekko rozbita. Nie ma sie czego obawiac :)
3-4 zarodki to i tak super wynik, a podobno mrożaczki trochę lepiej się przyjmują. Także na spokojnie zdążysz sie przygotować do transferu i odetchnąć po punkcji 😊

Hej, u nas starania od 1,5 roku mąż ma dobre nasienie, u mnie prawodopodobnie problemem są hormony, przez co mam za cienkie endometrium. Co do Twoich pęcherzyków, wcześniej rosły i pękały i od niedawna jest problem?
Hej! To dziś miałam monitoring i wszystko w jak najlepszym porządku, pęcherzyk duży i tylko czekać na pęknięcie.
Najprawdopodobniej mam cykle bezowulacyjne nie wiadomo od kiedy... Miałam monitoringi na zwykłym cyklu i były małe w ogóle nie rosły
Ja mialam 2 razy aromek i inseminacje, ale duphaston brałam dopiero od 5 dnia po owulacji, czyli od 6 dnia od ovi.

Ja brałam wiele razy, ale u mnie bez jakichkolwiek skutkow ubocznych

A drożność miałaś?
Jeśli nie wyjdzie w tym cyklu to robimy drożność ale bardzo się boje tego badania

reklama
Brzuch zaczął dzisiaj boleć, więc raczej nic z tego 😉
No bo się implantuje przecież, wgryza się, helooooł!

Happy Season 5 GIF by The Office

Do góry