Kosinka94
Moderator
Mi jak zostaje ugotowany makaron, to na kolację podpiekam go na maśle na chrupkoTylko ja żrem, a Ty nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi jak zostaje ugotowany makaron, to na kolację podpiekam go na maśle na chrupkoTylko ja żrem, a Ty nie
Nigdy tak nie jadłam, ale brzmi nieźle.Mi jak zostaje ugotowany makaron, to na kolację podpiekam go na maśle na chrupko
Mi nie zostaje .... xDMi jak zostaje ugotowany makaron, to na kolację podpiekam go na maśle na chrupko
Jeżeli gin kazał Ci brać luteinę od 14dc i Ty chcesz się mimo wszystko tego lekarza posłuchać, to idź w 14dc i przed wzięciem luteiny i zweryfikuj, czy jest już po owulacjiCiekawe co mi ta moja położna powie nie wiem czy mnie zapisze tak dwa razy w krótkim odstępie czasu
mi też nieMi nie zostaje .... xD
Oni skubani zaglądają w te poprzednie wizyty, nawet jak się do innego lekarza pójdzieOj tam kto się skapnie
A ile na raz gotujesz? Bo ja zawsze całe opakowanieMi nie zostaje .... xD
mi też nie
a po co gotować mniej?A ile na raz gotujesz? Bo ja zawsze całe opakowanie
Idz w zaparte, że ciągle Cię cos boli. Przynajmniej będziesz miała powód do częstszego usg xdOni skubani zaglądają w te poprzednie wizyty, nawet jak się do innego lekarza pójdzie