Brownie1992
Moderator
Dobra nie jest złaJeszcze tego brakuje, żeby od soku z buraka sraczki dostała...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra nie jest złaJeszcze tego brakuje, żeby od soku z buraka sraczki dostała...
to zależy czy pracujesz z biura czy na home officeDobra nie jest zła
W środy z biurato zależy czy pracujesz z biura czy na home office
Moja w końcu też!I przyszła paczka z shein
Seriously?? Żadnych ciuchów?Nic ciekawego, skary dla męża, butla od jutra idzie w ruch, stopka do roweru, bo nie mam a od 2 lat o niej myślałam i nie było okazji żeby kupić no i jakaś pierdoła w postaci szczoteczki do mycia facjaty. Takie trochę sportowe te zakupy mi wyszły
Żadnych, no poza skarpetami nie dla mnie nie znalazłam nic ciekawegoSeriously?? Żadnych ciuchów?
Kuwa, a ja tylko wrzucam i wyrzucam z koszyka aktualnie 2 sukienki, koszula i marynarkaŻadnych, no poza skarpetami nie dla mnie nie znalazłam nic ciekawego
Ja mam sporo sukienek a nie mam jakoś żadnych weselnych i uroczystych wyjść, więc nawet na sukienki nie patrzyłam bo pewnie bym coś wrzuciła do koszykaKuwa, a ja tylko wrzucam i wyrzucam z koszyka aktualnie 2 sukienki, koszula i marynarka