Bolilol
Fanka BB :)
ważę się zawsze przedże była duża kac kupa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ważę się zawsze przedże była duża kac kupa?
tak właśnie czytałam, że to mrożenie komórek to loteria z nie najwyższą szansą na wygranąKomórki się tak nie zamrażają ładnie jak zarodki albo raczej nie odmrażają. Ja przy pierwszej procedurze liczyłam, że za pierwszym razem się uda i nie chciałam nadprogramowych zarodków, bo nie chciałam oddawać do ewentualnej adopcji. Więc zamroziłam 6 komórek i większość się zdegenerowała po rozmrożeniu, z innymi coś tam innego się stało, w sumie to nie miałam ani jednej do zapłodnienia.
Ja ostatnio robiłam i pewnie w następnym tygodniu będę jeszcze dorabiać na obecną chwilę mamy 52 słoiki ej nie w sumie to już 48, bo stary na drugi dzień zabrał się za podjadanie xdszkoda, że mam do Ciebie tak daleko bo ostatnio zwiozłam spore zapasy ogorasów od mamy!
Kurva jestem w czarnej dupie i jeszcze mam jakieś zjebane calle
To samo mówi moja lekarka. Za to zarodki bardzo dobrze znoszą mrożenie.Komórki się tak nie zamrażają ładnie jak zarodki albo raczej nie odmrażają. Ja przy pierwszej procedurze liczyłam, że za pierwszym razem się uda i nie chciałam nadprogramowych zarodków, bo nie chciałam oddawać do ewentualnej adopcji. Więc zamroziłam 6 komórek i większość się zdegenerowała po rozmrożeniu, z innymi coś tam innego się stało, w sumie to nie miałam ani jednej do zapłodnienia.
Że winko jest dobre na trawienie?Skusiłam się na to winko wczoraj i dzisiaj na wadze 1kg mniej. Jaki z tego morał?
A tak w temacie przysiadów - jakie robicie - klasyczne, czy „w rozkroku”/„sumo”?Przysiady, plank i inne takie zrobione