reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Cześć, dołączam i ja 💪
W skrócie PCOS i IO. 2 lata starań, ivf. Pierwszy transfer 09.21 nieudany, drugi 10.21 udany, 06.22 CC. Od stycznia 23 nie biorę anty, staraliśmy się naturalnie ale nie udało się. Wszystkie badania, hormony, cykle prawidłowe. Owu potwierdzoną co miesiąc.
Właśnie jestem w trakcie kolejnej procedury ivf. Już ostatniej! Mamy jeden jedyny zarodek 3bb który w poniedzielek 7.08 zabieram do domu. Mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy dzień. Sobota/niedziela testuje. Proszę mnie wpisać i trzymać kciuki 💪🍀

reklama
Dobra, Stary we wtorek na hormony, w czwartek walenie konia. I uwaga powiedział, że jak w Uczkinie się nie uda to jedziemy z iui prywatnie. Wracamy oficjalnie do walki
I tak ma K*wa być!

200.gif

Dziewczyny to i ja wzięłam się porządnie za siebie. Właśnie umówiłam się do fizjo żeby mi sprawdziła cały brzuch i opracowała zrosty a przede wszystkim bliznę po laparo bo mnie kuźwa boli ;)
No i ustaliłam ze Starym, że jak do końca października nie zajdę to ruszamy z iui ;)

Komórki się tak nie zamrażają ładnie jak zarodki albo raczej nie odmrażają. Ja przy pierwszej procedurze liczyłam, że za pierwszym razem się uda i nie chciałam nadprogramowych zarodków, bo nie chciałam oddawać do ewentualnej adopcji. Więc zamroziłam 6 komórek i większość się zdegenerowała po rozmrożeniu, z innymi coś tam innego się stało, w sumie to nie miałam ani jednej do zapłodnienia.

reklama
Cześć, dołączam i ja 💪
W skrócie PCOS i IO. 2 lata starań, ivf. Pierwszy transfer 09.21 nieudany, drugi 10.21 udany, 06.22 CC. Od stycznia 23 nie biorę anty, staraliśmy się naturalnie ale nie udało się. Wszystkie badania, hormony, cykle prawidłowe. Owu potwierdzoną co miesiąc.
Właśnie jestem w trakcie kolejnej procedury ivf. Już ostatniej! Mamy jeden jedyny zarodek 3bb który w poniedzielek 7.08 zabieram do domu. Mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy dzień. Sobota/niedziela testuje. Proszę mnie wpisać i trzymać kciuki 💪🍀
Hej, powodzenia! Wpisać Cię na 12 czy 13.08?

Do góry