reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Jest moc miało być sexy ale nie wyszło dobrze, że się nie posikałam ze śmiechu Trochę zaskoczyła mnie ilość siły i ból związany z trzymaniem rurki (no nie jest to kochana, ciepła, znana rura ) siniaków od groma ale lecę z tematem czymś trzeba głowę zajmowaći jak się podobało?
LadyCaro
Trenowałam pd jakieś 4 lata, super sprawaJest moc miało być sexy ale nie wyszło dobrze, że się nie posikałam ze śmiechu Trochę zaskoczyła mnie ilość siły i ból związany z trzymaniem rurki (no nie jest to kochana, ciepła, znana rura ) siniaków od groma ale lecę z tematem czymś trzeba głowę zajmować
Kejcik
ale boli na pewno na początku, ja chodziłam kilka miesięcy na zajęcia to czułam się i wyglądałam jakby mnie ktoś pobił i zrzucił z mostuTrenowałam pd jakieś 4 lata, super sprawa
Aksamitka28
Czyli da się polubić z rurą Ja lubię ten ból i "zakwasy" po dobrym treninguTrenowałam pd jakieś 4 lata, super sprawa
Bolilol
1,9 w lipcu 2023. Niestety mocno spadła, bo w listopadzie 2022 była 2,88A znasz swoją rezerwę l?
Bolilol
no na początku też wyglądałam non stop jak ofiara wypadku komunikacyjnegoale boli na pewno na początku, ja chodziłam kilka miesięcy na zajęcia to czułam się i wyglądałam jakby mnie ktoś pobił i zrzucił z mostu
Majorkaaaa
Kto się byczył w zeszłym tygodniu, ten w tym pracuje... Byle do następnego urlopu
reklama
Kosinka94
Moderator
A ile masz lat? Pytam bo też co byłam na monitoringu to 2 pęcherzyki z tym że tylko jeden pęka.1,9 w lipcu 2023. Niestety mocno spadła, bo w listopadzie 2022 była 2,88