reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Hejka, ja bym prosiła o wpisanie na 30.08. Jestem dopiero 2dc, musiałam duphastonem wywołać okres bo nie chu chu nie chciał przyjść. A z dobrych rzeczy to takie, że czekam na wynik z wymazu i umawiam się na drożność jajowodów 😁😁. Liczę, że problem w tym tkwi, a wgl we wrześniu już mam ugadane z ginekologiem, że będzie histeroskopia jeszcze robiona.

reklama
Hejka, ja bym prosiła o wpisanie na 30.08. Jestem dopiero 2dc, musiałam duphastonem wywołać okres bo nie chu chu nie chciał przyjść. A z dobrych rzeczy to takie, że czekam na wynik z wymazu i umawiam się na drożność jajowodów 😁😁. Liczę, że problem w tym tkwi, a wgl we wrześniu już mam ugadane z ginekologiem, że będzie histeroskopia jeszcze robiona.
A i jeszcze oczywiście dołączam z wami do wyzwania. W zeszłym wyzwaniu szło okej do momentu jak w góry nie pojechaliśmy. Musiałam odpuścić dzień w dzień po 20 km po górach to po całym takim dniu już mi się nic nie chciało. 🤣🤣🤣

też stosuję ten sposób na odświeżenie pieczywa, do tego pomidorek z cebulką i śmietaną i jestem szczęśliwa 🥰🥰🥰 ale Stary dopiero dziś wraca z delegacji więc lodówka była pusta 😜 toteż na dziś przysługuje gotowy bajgel z łososiem i jagodzinka💜💜💜
Nasza lodówka też swieci pustkami, gdy mąż jest w delegacji 😅

reklama
Do góry