Brownie1992
Moderator
Jaja sobie robią z tymi wynikamiNie mamy wizytę mamy 16.08 i nie trzeba być na czczo, to genetyczne i robi się je z krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaja sobie robią z tymi wynikamiNie mamy wizytę mamy 16.08 i nie trzeba być na czczo, to genetyczne i robi się je z krwi
Trzymam kciuki, żeby tak było. Dobrze, że do 16.08 zostało jeszcze trochę czasuMówiąc szczerze to od samego początku nasza przygoda z tą kliniką to jakiś żart. ale nie za bardzo mamy niestety inne wyjście. No i ten lekarz wzbudza moje zaufanie i mam nadzieję, że wiedza i doświadczenie tego lekarza wynagrodzą nam przymykanie oczy na wszystkie czerwone flagi do tej pory
DziękiTrzymam kciuki, żeby tak było. Dobrze, że do 16.08 zostało jeszcze trochę czasu
Biedny psiulek i biedna TyMam za sobą kolejną, nieprzespaną noc :/ Tym razem przez burze oraz lęki naszego psa i wynikające z tego nocne wędrówki. Dodatkowo, jak już zasnęłam, śniło mi się, że dostałam okres Tylko sen, a jednak irytujący
już stwierdziłam, że nie będę tam więcej dzwonić, dopiero 14.08. Mają być na wizytę i tylko to mnie już interesuje. Szkoda moich nerwów.Jaja sobie robią z tymi wynikami
Firma w której kiedyś pracowałam miała mała firme-corke w Czechach i ich księgowa nie mówiła po angielsku, więc dogadywałyśmy się korzystając z google translatora Jak dało radę z księgowością to chyba z medycznymi teżDo Ostrawy mam 300km, więc nie ma tragedii. A możesz coś więcej o tej klinice w Ostrawie napisać? Masz namiar na jakiegoś dobrego lekarza u nich? Jak to wygląda finansowo? No i jak z językiem? Kurde, trochę się boję, że tego medycznego slangu nie ogarnę po angielsku. Chociaż 19 sezonów Chirurgów obejrzałam A o czeskim to nawet nie wspomnę, bo znam tylko dober dan i dekuji.