reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Mówiąc szczerze to od samego początku nasza przygoda z tą kliniką to jakiś żart. ale nie za bardzo mamy niestety inne wyjście. No i ten lekarz wzbudza moje zaufanie i mam nadzieję, że wiedza i doświadczenie tego lekarza wynagrodzą nam przymykanie oczy na wszystkie czerwone flagi do tej pory
Trzymam kciuki, żeby tak było. Dobrze, że do 16.08 zostało jeszcze trochę czasu

Ja już po lekarzu. Dostałam skierowania na badania przed operacją nogi. Mój mnie ochrzanił, że skoro okresu nie ma to jeszcze jest nadzieja więc sobie czekam na to co się wydarzy.

Do Ostrawy mam 300km, więc nie ma tragedii. A możesz coś więcej o tej klinice w Ostrawie napisać? Masz namiar na jakiegoś dobrego lekarza u nich? Jak to wygląda finansowo? No i jak z językiem? Kurde, trochę się boję, że tego medycznego slangu nie ogarnę po angielsku. Chociaż 19 sezonów Chirurgów obejrzałam 🤣 A o czeskim to nawet nie wspomnę, bo znam tylko dober dan i dekuji.
Firma w której kiedyś pracowałam miała mała firme-corke w Czechach i ich księgowa nie mówiła po angielsku, więc dogadywałyśmy się korzystając z google translatora 😁 Jak dało radę z księgowością to chyba z medycznymi też ;)

reklama
Do góry