reklama
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
:laugh: Jesteś trochę faktycznie wyglądam jak beka! ale ja z natury jestem klocowata.. jeju musze coś z sobą zrobić...tylko nie wiem czy mi cokolwiek jeszcze pomoże???? :
Jotemka
Fanka BB :)
K@si@ pisze:Chociaż ja to samego brzucha sie nie obawiam, bardziej mnie martwi z opowieści innych, że pod koniec jak są upaly to strasznie się puchnie. Od razu sobie wyobrażam jak będę taką spuchniętą bułą :-[
A ja wcale nie puchlam w ciazy mimo upalow, wiec sie nie martw zupelnie!
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja tez niedlugo wysle wam zdjecie..mowie, mowie, ale musze sie zebrac
Jotemka
Fanka BB :)
Frutisek pisze::laugh: Jesteś trochę faktycznie wyglądam jak beka! ale ja z natury jestem klocowata.. jeju musze coś z sobą zrobić...tylko nie wiem czy mi cokolwiek jeszcze pomoże???? :
Frutisku, kazda z nas ma inna figure "wyjsciowa". I kazda z nas bedzie sie zmieniala inaczej. A myslami o zmianie figury na "laske" trzeba bedzie sie zajac juz jak dzidziusie beda z nami.
Frutisek się nie przejmuj, nie każdy jest modelką. Zreszta mój mąż powtarza, że do takiej to nawet nie ma się jak przytulić z budową ciała ciężko się walczy, ale o tym pomyślisz po porodzie
widać, że masz brzuszek ciążowy i ja sobie myślę, że dzidzi na pewno w nim wygodnie
widać, że masz brzuszek ciążowy i ja sobie myślę, że dzidzi na pewno w nim wygodnie
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
:laugh: W zasadzie to mi wcale nie przeszkadza ta moja "tusza" Ja wogóle jestem jakiś ewenement..bo naprawdę dużo nie jem..dwa posiłki dziennie,obiady tylko w weekendy..i nawet jak urodzę to kluska ze mnie zostanie! Ale najgorzej jest jak się siebie widzi na zdjęciach....to już oceniam sie znacznie gorzej..lepiej na siebie nie patrzeć! ;D ale dziekuję za taktowne,podtrzymanie mnie na duchu..
reklama
ja jestem raczej szczupla choc oczywiscie wymarzonej figury nie mam , troche za duzo na brzuchu i w biodrach , ale juz sie przyzwyczailam , a faceci naprawde wola sie miec do czego przytulic ......moj G. mowi ze mam fajne udka , a ja jak spojrze to tylko pomaranczowa skorke widze i male waleczki .....dziwni ci nasi faceci ;D ale ja takich wole
Podziel się: