reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
Dzieki Leyna. Rzekomo jak na wielorodke mam malutki brzuszek. Moja sasiadka - 31 tc, mowi, ze wcale nie widac, bo mnie "nie wywalilo". No tak tylko dlaczego nic sie nie dopina... I to juz porzadnie. Zarzekalam sie tye razy, ale w koncu w sobote ruszam na zakupy. Czas sobie cos kupic ciazowego. Najchetniej jeansy. No ale zobaczymy jaki bede miala nastroj.

Frutisek, kazda z nas ma inna budowe i musimy byc inne w ogole. Pomysl jak byloby nudno, gdyby wszystkie kobiety takie same byly :) Ja tez kawal baby jestem, ale z kolei ja jestem bardzo rozrosnieta w dolnych czesciach mojego ciala - biodra, tylek i uda. Ale moje kochanie mnie kocha taka jaka jestem i w sumie dobrze mi z tym :)

Joas, mily brzunio :)

Tak jak obiecalam postanowilam pokazac domek mojego malenstwa...ale jak patrze na wasze brzuszki a moj to jakos on jest dziwny...ma dziwny ksztalt...nie wiem ::)
to jest domek w 18 tyg i 3 dzien
1103200612yc.jpg

Asmodis masz calkiem normalny, ciezarowy brzuszek :D Bardzo ladny i wcale nie dziwny :D Brzuszki u roznych kobiet sie roznie ukladaja :)

dzieki karoo...bo jak widze zdjecia innych to moj wydawal mi sie jakis dziwny. a ostatnio moj facet zauwazyl ten pasek co sie pojawia na brzuszku...bylam zaskoczona bo myslalam ze to pozniej sie pojawia :o

No niekoniecznie, czwarty - piaty miesiac sie pojawiaja :) Jak sie do piatego miesiaca nie pojawia, to juz raczej nie bedzie :)

reklama
Asmodis ale Ty szczuplutka jesteś :) A brzuszek wcale nie jest dziwny, tylko bardzo zgrabniutkii po prostu :) Są dziewczyny, u których bardzo długo nie widać, że są w ciąży i Ty chyba do nich należysz :)

Do góry