reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Dzieki Leyna. Rzekomo jak na wielorodke mam malutki brzuszek. Moja sasiadka - 31 tc, mowi, ze wcale nie widac, bo mnie "nie wywalilo". No tak tylko dlaczego nic sie nie dopina... I to juz porzadnie. Zarzekalam sie tye razy, ale w koncu w sobote ruszam na zakupy. Czas sobie cos kupic ciazowego. Najchetniej jeansy. No ale zobaczymy jaki bede miala nastroj.
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Joas bardzo fajny brzuszek
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Frutisek, kazda z nas ma inna budowe i musimy byc inne w ogole. Pomysl jak byloby nudno, gdyby wszystkie kobiety takie same byly Ja tez kawal baby jestem, ale z kolei ja jestem bardzo rozrosnieta w dolnych czesciach mojego ciala - biodra, tylek i uda. Ale moje kochanie mnie kocha taka jaka jestem i w sumie dobrze mi z tym
Joas, mily brzunio
Joas, mily brzunio
asmodis
Tak jak obiecalam postanowilam pokazac domek mojego malenstwa...ale jak patrze na wasze brzuszki a moj to jakos on jest dziwny...ma dziwny ksztalt...nie wiem :
to jest domek w 18 tyg i 3 dzien
to jest domek w 18 tyg i 3 dzien
asmodis
dzieki karoo...bo jak widze zdjecia innych to moj wydawal mi sie jakis dziwny. a ostatnio moj facet zauwazyl ten pasek co sie pojawia na brzuszku...bylam zaskoczona bo myslalam ze to pozniej sie pojawia
reklama
Podziel się: