reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
Dziękuję bardzo ;D Mogłoby już być cieplej, bo przez te swetry nic nie widać. A kiedy wy powklejacie swoje brzuchole?

Uwierzycie, ze to domek mojego malenstwa w 16 tyg, 4 dni ciazy??

Zawsze bylam duza kobieta, ale brzuszek mialam dosc plaski, a teraz... No i sorki za jakosc zdjecia, za cholere nie umiem robic sobie sama zdjec, bede musiala poprosic meza, albo kumpele :)

DSC02186.jpg

Karoo - SUPER!!! ;D

Mi też niezły "balonik" wyskoczył - mam w 16 tygodniu taki, jak moja kumpela pod koniec 5-go miesiąca :o (to podobno po duphastonie) i ,jak tylko mój brat odda mi aparat, pstryknę sobie świeżą fotkę i wstawię. Najlepsze jest to, że nabieram ciała tylko na brzuchu i w biuście, a reszta nawet chudsza niż przed ciążą (jestem w tej chwili 3,5 kg do tyłu...).

Hihi :)

No ja w innych czesciach ciala oprocz brzucha i piersi nie przytylam w ogole, ale niestety przez to, ze tak szybko wyskoczyl mi brzuch "(a nie mialam, nie mialam i nie mialam...) to w talii po bokach zrobily mi sie brzydkie rozstepy i chyba nic juz z nimi nie zrobie... A sie smaruje, zeby nie bylo...

Popatrz, sominiqiw, Tobie balinik wyskoczyl na duphastonie, ja nic nie biore... Ale wcale sie nie martwie, bo uwazam, ze to jest cecha indywidualna kazdej kobiety :) No i moze troche genetyka ma tutaj do gadania - moja mama byla tylko raz w ciazy, ze mna, i miala tez bardzo duzy brzuch, a nie przytyla wcale za duzo...

mi tez już duży brzuch wyskoczył mimo że tylko 1 kilo do przodu.aż strach pomyśleć co będzie za miesiąc ,dwa jak przytyje jeszcze z 5 :D

Karoo, rzeczywiscie niezle Ci wyskoczyl... Ale to fajniebo nikt Ci nie zarzuci, ze "ciaze to chyba w cyckach nosisz" jak ja to slyszalam w pierwszej ciazy... Brzuch pokazal sie pod koniec 6 miesiaca. Przedtem wygladalam jakby mnie lekko wzdelo. Kolejny "ulubiony" tekst z tego okresu: "a Ty co kapusty sie najadlas?". Zaznaczam ze mowily to osoby, ktore wiedzialay ze jestem w ciazy. Wlasnie taki mialam apauz w pracy...

reklama
karoo brzusio jak się patrzy :D co mi przypomina, że też się muszę obfotografować - juz jest co :)

Do góry