reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
Hej dziewczyny, tak sobie do was zagladam i jak patrzylam na wasze suwaczki to wpadlo mi w oko ze Wasza K@si@, to chyba nasza K@si@ powinna byc! Moze sie myle ale u nas w lipcowkach tez mamy dziewczynki, ktore sa w 18t i 5d to jest ze porod przewidziany jest na 27.07!!

Krecik pisze:
Hej dziewczyny, tak sobie do was zagladam i jak patrzylam na wasze suwaczki to wpadlo mi w oko ze Wasza K@si@, to chyba nasza K@si@ powinna byc! Moze sie myle ale u nas w lipcowkach tez mamy dziewczynki, ktore sa w 18t i 5d to jest ze porod przewidziany jest na 27.07!!

Licząc standardowo dla cyklów 28 dniowych, faktycznie termin porodu wychodzi na 26 lipca, ale ja zwykle miewałam cykle dłuższe 35,36 dni a nawet 40 się zdarzało więc termin ten się przesuwa i na pierwszej wizycie u lekarza na USG wyszedł mi termin na 3 sierpnia i tak zostałam w sierpniówkach. A kiedy urodzę to jedna wielka tajemnica ;D. A suwaczek pokazuje tygodnie ciąży od pierwszega dnia ostatniej miesiączki.

:laugh:karoo ale super....no ja wyglądam podobnie jak się rozbiorę...aż się dziwię przecież to dopiero 16 tydzień w trakcie.Zrobię w wekend foto i wstawie....a dziś chyba muszę w pracy się przyznać,bo naprawdę z dnia na dzień coraz większy....i dlaczego nikt mi w pracy jeszcze nie powiedział...."co kapusty się najadłaś?"...ale to wszysko przez moje koszulowe bluzki... :D no i zawsze byłam pączkiem...

Hihi, ja tez, dlatego w sumie malo co widac, ale jeszcze troche, a nic nie bedziemy mogly (i nie bedziemy chcialy) ukryc :)

karo śliczny brzunio.mój też taki duży jest.jakbyśmy były w 7 m-c.ciekawe co będzie za miesiąc????????? ;D :D :D :laugh: :D ;D ;)

Wiecie co, chyba tez troszke opuchnieta bylam, bo wydaje mi sie jak na siebie patrze, ze az tak duzy nie jest... Albo to tylko wrazenie...

zawsze na zdjęciu wydaje się wiekszy niz jak na niego patrzysz normalnie

reklama
To my - 16tc i 2 dni

16w2d0141ww.jpg
16w2d0201ub.jpg

Do góry