reklama
Hej dziewczyny, tak sobie do was zagladam i jak patrzylam na wasze suwaczki to wpadlo mi w oko ze Wasza K@si@, to chyba nasza K@si@ powinna byc! Moze sie myle ale u nas w lipcowkach tez mamy dziewczynki, ktore sa w 18t i 5d to jest ze porod przewidziany jest na 27.07!!
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Krecik pisze:Hej dziewczyny, tak sobie do was zagladam i jak patrzylam na wasze suwaczki to wpadlo mi w oko ze Wasza K@si@, to chyba nasza K@si@ powinna byc! Moze sie myle ale u nas w lipcowkach tez mamy dziewczynki, ktore sa w 18t i 5d to jest ze porod przewidziany jest na 27.07!!
Licząc standardowo dla cyklów 28 dniowych, faktycznie termin porodu wychodzi na 26 lipca, ale ja zwykle miewałam cykle dłuższe 35,36 dni a nawet 40 się zdarzało więc termin ten się przesuwa i na pierwszej wizycie u lekarza na USG wyszedł mi termin na 3 sierpnia i tak zostałam w sierpniówkach. A kiedy urodzę to jedna wielka tajemnica ;D. A suwaczek pokazuje tygodnie ciąży od pierwszega dnia ostatniej miesiączki.
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
:laugh:karoo ale super....no ja wyglądam podobnie jak się rozbiorę...aż się dziwię przecież to dopiero 16 tydzień w trakcie.Zrobię w wekend foto i wstawie....a dziś chyba muszę w pracy się przyznać,bo naprawdę z dnia na dzień coraz większy....i dlaczego nikt mi w pracy jeszcze nie powiedział...."co kapusty się najadłaś?"...ale to wszysko przez moje koszulowe bluzki... no i zawsze byłam pączkiem...
reklama
dominique.p
Fanka BB :)
To my - 16tc i 2 dni
Podziel się: