reklama
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
Wklejam mój brzusio..ubrany...taki maleńki raczej! z moim synalkiem.. :
obok
a tu Gercio puka i puka..
a tu z moim "amore"...mój Ci ON
no i czy ja wyglądam na 8 miesiąc...???

a tu Gercio puka i puka..

a tu z moim "amore"...mój Ci ON

no i czy ja wyglądam na 8 miesiąc...???

sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Frutisku, podpisuje sie pod slowami Mady - Twoje foteczki sa zawsze takie przepelnione miloscia, wlasnie takie 'mamusiowe i cieplutkie'
Sliczne! A Gercio wyrasta na przystojnego mezczyzne 
dominique.p
Fanka BB :)
Frutisku, podpisuję się pod tym, co napisały mada i Sandra - aż się cieplutko robi na serduchu jak sie ogląda foteczki Twoje i Twojej cudnej Rodzinki ;D ;D Sciskam mocno 
Frutisek
;D ;D Jejku dziewczynki...dziękuję za tak miłe słowa...a i Gercio w szoku,jak czytał wasze posty..cieszy się że ma taką mamusię...ja może wyglądam na taką "mamową mamę"..bo taka Gienia ze mnie fajna...i dlatego to kojarzy się z taką "mamą polką"..ale taki mój styl..chociaż jak mi brzuszek zniknie to wskakuję w modne dzinsy....!!! :
8)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
dziewczyny...ogladalam wasze brzuszki...sa naprawde przepiekne...jak zrobie aktualne zdjecie to tez pokaze swoj
aaa, jak sie mierzylam to 100 nie ma...troche mnie to cieszy...choc co to za roznica...
aaa, jak sie mierzylam to 100 nie ma...troche mnie to cieszy...choc co to za roznica...
reklama
Frutisek
Oto moje foty( dziś pozwoliłam sobie na trochę perwery!! ;D ).. ostatnie dni 34 tygodnia,we wtorek zacznę 35tc

Podziel się: