reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Sandra , Kasia ŚLICZNE BRZUNIE !!!!
napewno nie będzie problemów z powrotem do formy sprzed ciązy :)

reklama
Kasia. jakie fajne zdjecie, slodkie strasznie i taki ladny brzusio!!

Joas, Ty sie swojego nie wstydz, bo wszystkie brzuszki piekne sa!! Kzdy na swoj unikalny sposob!!

Wklejam mój brzusio..ubrany...taki maleńki raczej! z moim synalkiem.. ::) obok

najukochaszy0mh.jpg

a tu Gercio puka i puka..

pukpuk3aw.jpg

a tu z moim "amore"...mój Ci ON

nieoddam5mp.jpg

no i czy ja wyglądam na 8 miesiąc...???

jaimojek8kt.jpg

Frutisku, podpisuje sie pod slowami Mady - Twoje foteczki sa zawsze takie przepelnione miloscia, wlasnie takie 'mamusiowe i cieplutkie' :) Sliczne! A Gercio wyrasta na przystojnego mezczyzne :)

Frutisku, podpisuję się pod tym, co napisały mada i Sandra - aż się cieplutko robi na serduchu jak sie ogląda foteczki Twoje i Twojej cudnej Rodzinki ;D ;D Sciskam mocno :)

;D ;D Jejku dziewczynki...dziękuję za tak miłe słowa...a i Gercio w szoku,jak czytał wasze posty..cieszy się że ma taką mamusię...ja może wyglądam na taką "mamową mamę"..bo taka Gienia ze mnie fajna...i dlatego to kojarzy się z taką "mamą polką"..ale taki mój styl..chociaż jak mi brzuszek zniknie to wskakuję w modne dzinsy....!!! ::) 8)

dziewczyny...ogladalam wasze brzuszki...sa naprawde przepiekne...jak zrobie aktualne zdjecie to tez pokaze swoj
aaa, jak sie mierzylam to 100 nie ma...troche mnie to cieszy...choc co to za roznica...

reklama
:D :D Milutko było ale się skończyło....
Oto moje foty( dziś pozwoliłam sobie na trochę perwery!! ;D ).. ostatnie dni 34 tygodnia,we wtorek zacznę 35tc  ;)

34tcmmm3fc.jpg

34tc6mx.jpg

Do góry