reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Dzieki kochana, ale i tak czuje sie jak pingwin, tyle ze z duzo wiekszym brzuchem ;) hehe, bo doslownie tak chodze, kiwajac sie na boki ;)
A spodniczka ma hoho i troche - nie klamiac - jakies 5-6 lat :) ale dobry gatunek, wiec przetrwala :) no i na gumce hihi :) :) :)

reklama
Sandra a ty nadal zgrabniutka :) ale rzeczywiście brzusio większy , no ale co sie dziwić mała 2kg! ;D
ja robie fotki dopiero na początek 9 miesiaca, a to juz w przyszły czwartek :o :o :o

Dzieki, dzieki ;D ;)
Mnie praktycznie wszystkie kilogramy poszly w brzuch - musze poprosic kogos zeby zrobil mi fote w calosci to zobaczycie jak smiesznie wygladam - taki okragly brzuch na chudych (w porownaniu do brzucha oczywiscie) nogach ;)
Niezle Mada, jeszcze tydzien i 9. miesiac!

Dziewczyny piękne bruszki kazdy inny i kazdy piękny i orginalny na swoj sposób..gratuluje ;D (dopiero dzis mi pootwierało te wasze zdjęcia, wczesniej cos komp strajkował..)pozdrawiam

Sandra ładny brzuszek i zgrabna reszta, Aga to samo :) A ja wklejam mój (może za tydzień juz go nie będzie hihi :laugh:) - 37 tydzień 1 dzień

sandra, K@si@ ale Wy zgrabne jesteście :) wszystkie kilogramy poszły Wam w brzuszki :) a nie tak jak mi w dupsko i uda...

Dziewczyny, macie tak piekne brzuski, ze chyba swojego nie wkleje... Sa takie sliczne,okraglutkie, same jestescie szczuplutkie. Po prostu total odlot!

Mój brzusio tez jest śliczny i go uwielbiam ;) ale reszta to koszmar :( i chyba juz nie zmieszcze sie w kadrze wiec nici z wklejania zdjęc ;)

Dziewczyny jak wy to robicie??? czyli jak to zrobic aby szło tylko w brzusio???

reklama
K@si@, superowy brzucholek! Bardzo zgrabniutki! Az sie wierzyc nie chce, ze za tydzien moze juz go nie byc ;D

Do góry