reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Joaś pisze:
No wlasnie Lena, Piotrus rosnie i naciska CI i tu, i tu... Dobrze, ze coraz blizej konca, no nie?

baaardzo dobrze :) choć z drugiej strony pewnie będzie mi brakować tych kopniaków, tych walk z wyimaginowanym wrogiem... ;)
a jak będzie oryczany to już w ogóle :p

reklama
No wlasnie, ja tez zaczynam powoli myslec, ze dziwnie bedzie tak zostac nagle bez brzuszka i jego zawartosci :) ;)

sandra1982 pisze:
No wlasnie, ja tez zaczynam powoli myslec, ze dziwnie bedzie tak zostac nagle bez brzuszka i jego zawartosci :) ;)

P. się śmieje, że jak mi "odejdzie" ten balast z przodu, to będę się do tyłu przewracać ;D ;D A mnie chyba najbardziej będzie brakowało ruchów dzidzi... ::)

Leyna pisze:
Joaś pisze:
No wlasnie Lena, Piotrus rosnie i naciska CI i tu, i tu... Dobrze, ze coraz blizej  konca, no nie?

baaardzo dobrze :) choć z drugiej strony pewnie będzie mi brakować tych kopniaków, tych walk z wyimaginowanym wrogiem... ;)

Śniło mi się że Leyna urodziła wielkiego klocuszka.......to chyba jakiś znak!!!

Frutisek pisze:
Leyna pisze:
Joaś pisze:
No wlasnie Lena, Piotrus rosnie i naciska CI i tu, i tu... Dobrze, ze coraz blizej  konca, no nie?

Śniło mi się że Leyna urodziła wielkiego klocuszka.......to chyba jakiś znak!!!

....czyżbym miała przeczucie.....od wczoraj się nie odzywa...

A oto zdjęcia mojego brzuszka. Sama robiłam więc.... Muszę wklejać pojedyńczo bo inaczej wywala mi błąd :(

reklama
I jeszcze z przodu. Te jest z samowyzwalacza i musiałam siedzieć więc brzusiu wygląda na opuszczone :) A wcale się niechce opuszczać.... :)

Do góry