reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Eee, nie opadl mi tak calkiem, powiedzialam, ze opadl, ale wyglada raczej jakby byl "przemieszczony" - po prostu wczesniej najwieksza kulke mialam w okolicach dawnej ;) talii, a teraz kulke mam ponizej, ale w ogole caly brzuszek mam wysoko w dalszym ciagu, wiec mysle, ze to jeszcze nie to :) Po prostu dzidziol mi urosl i sie powiekszyl :)

reklama
Moja przyjaciolka (ta od dziwnego lekarza, "brak anestezjologow") jest juz 1.5 tyg. po terminie i caly czas ja do domu odsyla po wizytach kontrolnych, na ktorych nawet KTG jej nie robi i wracajac do tematu - brzuszek w ogole jej nie opadl! Nic a nic. W dalszym ciagu wysoko i zero objawow porodowych - dlatego nie jest to powiedziane.

Joaś pisze:
Aga, jakie 117? Chyba cos Ci sie pomylilo? Nic zupelnie nie widac...
zdjęcia kijowej jakości ,jak sie zbiore do kupy i zmolestuje M.zeby zmienił ustawienia w aparecie to zrobię lepsze to będzie widac.brzuch mi sie tak na boki układa nie do przodu stąd to 117 bo na schabikach mi sie wszystko rozlało. ;D

WITAJCIE ,ja z lipcówek .Co do opadnięcia brzucha to jest naprawdę różnie .Ja przeszłam już dwie ci.ąże i przy obydwóch brzuch mi nie opadł do końca ciąży ,teraz jestem już prawie przy końcówce i troszkę tylko zszedł ale tak wygląda jakby miał jeszcze czas :laugh: :laugh:

Właśnie z ciekawosci się zmierzyłam w pasie i mam tylko 103 cm :( A wydawało mi się że moja maleńka dziewczynka bardzo urosła bo ja wyrosłam z kolejnej sukienki. Hmmm za dwa tygodnie ide do gina to poprosze o usg. Zawsze jakoś mnie tak uspokaja jak mi pokarze jak ona się porusza i powie że rośnie itp..

reklama
Do góry