reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

::) dobra ..teraz moja maszyna z wczoraj.. trochę niewyrażne..ale robiłam kamera internetową.. :)
bibol konkret 20tc
bibolkonkret20tc1wr.jpg

bibol konkret cd..
bibolkonkter20tc4qv.jpg

juz kończę..niemożliwe!
niemozliwe4yi.jpg

może bliskość robi taki efekt ...ale mały nie jest

reklama
Frutisku jest bibol konkretny :D ale co się dziwić, w końcu w ciąży jesteś :D

mnie też takie cóś wyskoczyło nagle... siostra widziała mnie w sobotę i brzuszek był ok a we wtorek już jak piłka. Sama nie mogła w to uwierzyć, że w ciągu kilku dni mógł aż tak się zmienić. No ale skoro dzidzia postanowiła położyć się w takiej pozycji w jakiej jest to nie dziwota. Pewnie jej główka napiera na brzuch i dlatego wygląda jak wygląda. Poproszę męża, żeby mnie pstryknął to same zobaczycie.

a propos spodni. przed ciążą nie miałam żadnych biodrówek, bo nie lubiłam jak mi się coś ledwo trzyma. teraz mam 2 pary spodni. jedne dżinsowe z taką szeroką gumą i jedne beżowe sztruksowe z mniejszą gumą. na razie noszę dżinsy, bo pogoda paskudna. Rozmiar jest L, ale o ile w sklepie były mi w sam raz, to chyba się nieco na moim dupsku rozciągnęły, bo lekko zjeżdżają z bioderek - chyba będę musiała uprać, żeby się wstąpiły. bluzki noszę tylko takie, które się rozciągają w szerz i są jeszcze stosunkowo długie. w H&M kupiłam sobie takie dwie kopertówki na naramkach (nie są typowo ciążowe, ale są szerokie i marszczone na brzuszku i cena była znośna), ale jeszcze ciut za zimno żeby w nich paradować. Na allegro kupiłam sobie bluzkę i czekam aż przyjdzie.
oto ona
hippie_bialy.jpg

Frutisku promieniejesz ;D brzusio sliczny i taka banieczka ;D

Leyna bluzia urocza , mam podobna wiazana pod biustem , super brzusiu w niej wyglada

Frutisku, brzusio sliczny, duzy i okraglutki - odrazu widac, ze to ciaza!

Leyna, fajne sa takie bluzki, tez sobie podobne kupilam - ladnie brzuszek podkreslaja. Jak zrobie sobie jakies fotki w szmatkach to na pewno umieszcze.

śliczny domek frutisku :laugh: oj nie wyprzesz ie juz tej ciąży. :D
leyna bluzka extra też sie do takiej przymierzam

Frutisek, jaki fajny okraglutki brzunio ;D

Leyna- sliczna bluzeczka, ja bede polowac na taka w lumpach, ale czekam az moj maz dostanie wyplate, poki co jestem splukana...

reklama
Do góry