reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
eee, cztery kilo to nie tragedia, moim zdaniem w normie, spokojnie, nie masz sie czym martwic :) Ja chyba tez juz tyle mam :) Tak podejrzewam bynajmniej ale sie nie martwie wcale. przeciez w ciazy jestesmy!!!!

Moje bluzki tez robia sie nieco przykrotkawe :) Dobrze, ze jeszcze troszke i cieplutko bedzie (miejmy nadzieje) :) A co do wagi to nie ma sie czym przejmowac - po ciazy bedziemy sie tym martwic...tak sie pocieszam :)

Ja narazie przytylam ok. trzech...ale wydaje mi sie, ze z dnia na dzien robie sie grubsza w brzuchu, wiec pewno na kolejnej wizycie bedzie ciut wiecej :)

no to niby tylko 4 ale dopiero nabieram apetytu ;D
w poprzedniej ciązy to własnie od połowy zaczęłam tak tyć że przytyłam 20 kilo od 5 m-ca do konca ciązy.

No wlasnie, ja tez zauwazylam, ze apetycik mam niemaly :) Mam nadzieje, ze za bardzo nie odbije sie to na mojej wadze ;)

A ja utylam juz calkiem sporo. Wydaje mi sie ze brzuch malo urosl, ale sama jestem jakas taka"okragla". Zreszta zrobie fotke to zobaczycie. Ale to chyba po weekendzie.

Ja nosze spodnie ciazowe z tym wysokim pasem , super wygodne i mam kilka bluzek ciazowych wiec wszystko gra , ciekawa jestem ile waga pokaze przy nastepnej wizycie , napewno sporo wiecej ;D

Mam takie spodnie, ale sa a mnie za duze. Pani namowila mnie na rozmiar L i teraz wygladam w nich okropnie, bo sa za duze w udach, pupie i pas tez sie na mnie nie trzyma. Czesto jak ide to znajduje mi sie gdzies w okolicach polowy posladkow...

reklama
Ja jeszcze wciskam sie w moje normalne ciuchy - powiedzmy, ze w wiekszosc. Z reszty cieszy sie moja siostra, bo juz sobie przeniosla je do swojej szafy :)
Trzeba dziewczyny porobic fotki i pobawic sie w internetowy pokaz mody ciazowej :) Co Wy na to? Tylko na to moze jakis nowy watek utworzymy? :)

Do góry