reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Biodrowki nic a nic,sa superwygodne, gorzej z takimi wyzszymi spodniami. Nie jestem przyzwyczajona i nie potrafie w nich chodzic. Moja przyjaciolka (jest w 6 mies. ciazy) kupila sobie w H&M jeansy ciazowe, takie przecierane, modne, z taka jakby guma na brzuch i mowi, ze sa bardzo wygodne, chociaz tez zawsze w biodrowkach latala, wiec moze jednak sie skusze na 1 taka pare, ale zobacze.

reklama
Ja mam dwie pary takich ciążowych spodni z gumą (tzn. z takim wysokim ściągaczem) - jedne to niebieskie dżinsy, a drugie bojówki khaki. Ta guma to rewelacja - nic nie uciska, spodnie się idealnie trzymają (zwłaszcza teraz, jak brzuszek coraz większy), jak było jeszcze zimno, to miałam dodatkową izolację i nie wiało mi po nerach, a teraz jak jest cieplej, to sobie tę gumę wywijam na biodra i jest oki. Obie pary kupiłam na allegro za ok. 90 zł każdą.

sandra śliczny "domek"
chyba też przymieze biodrówki bo sie juz w spodnie nie mieszcze a w spodnicy to raczej sie nie widzę,

;Dtylko że mi tyłek urósł i nie wiem czy sie zmieszcze. :laugh:

Dzieki wielkie Aga!

Ja narazie rozrastam sie tylko w brzuchu i moze troche w cycach :) (tu nie narzekam, hihi)
Ale zobaczymy co bedzie pozniej...Chociaz moja mam w obu ciazach tez przytyla tylko w tych miejscach, wiec moze jest to dziedziczne. :)

A ja juz ogladalam biodrowki w sklepie ale chcialam poczekac do 19-20tc, zeby zobaczyc jak brzycho rosnie

Biodrowki sa naprawde bardzooooooooooo wygodne, bo nie uciskaja brzuszka i do tego fajnie wygladaja :)

ja przez tą cholerna nogę to mało ruchu miałam i mi dupsko urosło nieco.ale teraz jak już sie ciepło zrobiło to zęby zaciskam i łaże po dworzu bo niedługo dzwigiem mnie na 4 pietro bedą wciagac, ;D :D
dzisiaj byłam u gina 4 kilo do przodu. :(

reklama
Ja jak narazie chodze jeszcze w normalnych spodniach ale juz coraz gorzej sie zapiąc...bluzeczki niektóre tez lekko zsuwaja sie z brzucha hehe dzis byłam u kolezankii powiedziała, ze wygladam tak jak bym sie porządnie najadła anie była w ciązy.. :( ale jeszcze jest troche czasu ...wiec napewno jeszcze urośnie..

Do góry