reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
Dziewczyny, brzuszki sliczne.

Chcialam dzisiaj wkleic swoj, ale moj kochany maz bez porozumienia ze mna albo wynosi z domu aparat albo przewod od aparatu... Dopiero wczoraj mi sie udalo odzyskac aparat, to teraz przewodu nie ma :( :mad: AAAAAAAAAAA

Czasem mam ochote zabic mojego chlopa... ;)

Bardzo dziękuję za brzuszkowe komplementy ;D

sandra1982 pisze:
K@si@, sliczny brzuszek! Bardzo zgrabniutki. Kiedy pojawila ci sie kreska? Ja narazie nie mam zadnych oznak, zeby miala sie pokazac.
Nie pamiętam dokładnie kiedy, ale już jakiś czas temu.
A co do wyglądu mojego brzucha, to wydaje mi się, że rośnie on dość wysoko, czyli kolejny przesąd na dziewczynkę. :)

A oto moje brzusio. Ja z bluzeczka, bo nie dosc, ze tluszczku sporo, to jeszcze rozstepow sie narobilo :( Ale co tam :)
Kresy ciemnej jeszcze nie mam i ani widu ani slychu, pewnie juz w ogole nie bede miala - zreszta nie wszystkie ciezarne maja :) Poza tym ja mam i tak wystarczajaca ozdobke na brzuchu - tatuaz dookola pepka, i na razie wyglada jeszcze znosnie, adnej kreski dodatkowej nie potrzebuje :D

Brzuszek dokladnie 22 tygodnie ciazy :)

Karoo piękny ciążowy brzuszek i jaki cudnie okrągły  :) Bardzo Ci ładnie wtym kolorze.

Ps. Mój mężczyzna też zawsze myje zęby z dużym rozmachem ;)

reklama
hihi, karoo, niesamowite brzuszysko Ci wyskoczyło :) jakiegoś olbrzyma chyba nosisz :laugh: albo to ten czas tak szybko biegnie... ::)
ale brzuszek ładniusi, taki okrąglutki, taki kurcze ciążowy :D

Do góry