reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Dziewczyny, brzuszki sliczne.
Chcialam dzisiaj wkleic swoj, ale moj kochany maz bez porozumienia ze mna albo wynosi z domu aparat albo przewod od aparatu... Dopiero wczoraj mi sie udalo odzyskac aparat, to teraz przewodu nie ma AAAAAAAAAAA
Czasem mam ochote zabic mojego chlopa...
Chcialam dzisiaj wkleic swoj, ale moj kochany maz bez porozumienia ze mna albo wynosi z domu aparat albo przewod od aparatu... Dopiero wczoraj mi sie udalo odzyskac aparat, to teraz przewodu nie ma AAAAAAAAAAA
Czasem mam ochote zabic mojego chlopa...
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
JAAGA pisze:Kasiu doszedł do ciebie moj mail?? w sprawie lekarza?? jaaga
Czy to pytanie do mnie? Bo jeżeli tak, to niestety nie dostałam żadnego maila.
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bardzo dziękuję za brzuszkowe komplementy ;D
A co do wyglądu mojego brzucha, to wydaje mi się, że rośnie on dość wysoko, czyli kolejny przesąd na dziewczynkę.
Nie pamiętam dokładnie kiedy, ale już jakiś czas temu.sandra1982 pisze:K@si@, sliczny brzuszek! Bardzo zgrabniutki. Kiedy pojawila ci sie kreska? Ja narazie nie mam zadnych oznak, zeby miala sie pokazac.
A co do wyglądu mojego brzucha, to wydaje mi się, że rośnie on dość wysoko, czyli kolejny przesąd na dziewczynkę.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
A oto moje brzusio. Ja z bluzeczka, bo nie dosc, ze tluszczku sporo, to jeszcze rozstepow sie narobilo Ale co tam
Kresy ciemnej jeszcze nie mam i ani widu ani slychu, pewnie juz w ogole nie bede miala - zreszta nie wszystkie ciezarne maja Poza tym ja mam i tak wystarczajaca ozdobke na brzuchu - tatuaz dookola pepka, i na razie wyglada jeszcze znosnie, adnej kreski dodatkowej nie potrzebuje
Brzuszek dokladnie 22 tygodnie ciazy
Kresy ciemnej jeszcze nie mam i ani widu ani slychu, pewnie juz w ogole nie bede miala - zreszta nie wszystkie ciezarne maja Poza tym ja mam i tak wystarczajaca ozdobke na brzuchu - tatuaz dookola pepka, i na razie wyglada jeszcze znosnie, adnej kreski dodatkowej nie potrzebuje
Brzuszek dokladnie 22 tygodnie ciazy
dominique.p
Fanka BB :)
Karoo piękny ciążowy brzuszek i jaki cudnie okrągły Bardzo Ci ładnie wtym kolorze.
Ps. Mój mężczyzna też zawsze myje zęby z dużym rozmachem
Ps. Mój mężczyzna też zawsze myje zęby z dużym rozmachem
reklama
Podziel się: