reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
caze w tej angoli to chołodek macie cooooooooooo ;D

Majka wtrąbiła talerz zupy i zagryzła czterema truskawami, ona uwielbia truskawy !!!!!! jadłą sama i zgadnijcie jak wyglądała ;D

ja zaraz idę kupić mężusiowi kartę mpk a mam tam kawałek i mam nadzieję że nie padnę po drodze, dobrze że mama zostanie z małą

Żużaczku, Aspen ma zrobiony kojec w ogrodzie i od niedzieli zaczął z niego wyskakiwać. Oczywiście musiał gdzieś przegryźć albo pazurem drapnąć basenik i w zasadzie mamy po baseniku. A tak wygląda winowajca:
img42486sp.jpg

A mój właśnie usnął ;D
arabella,jak popatrzyłam na Twojego psiunia to przyszedł mi na myśl ten smok Falkor z "Niekończącej się opowieści" :)
Dziewczyny,pisałam do moderatorki,ale ona sama nic nie wie,bo chorowała czy coś i jak nadrobi,to da znać...Więc cierpliwości...

Jakoś chłodniej się zrobiło, czy mi ciśnienie spadło??
Trochę na głównej ulicy polali wodą może to dało, że powietrze inne??
Dzieci moje szaleją, nie wiem skąd mają tyle siły. Pewnie jak spały to podładowały bateryjki.... ;D

Arabella
,śliczna psinka... też mi się marzy taki czworonóg. Narazie to mam Łukasza... ;D
Margarita i marzenaalicja trochę cierpliwości, może w końcu będziecie miały możliwość pisania w naszym dziale ukrytym...choć Margarita, to rzeczywiście długo czeka...

arabella cud nad cudy!!
Ale śpi w domku??

chciałam umowic się na zrobienie paznokci, wiec mówie mojemu sterszemu" - Zajmij się Witoniem, bo musze zadzwonic do paznokci". Na to mój starszak z mina"jakie pokręcone sa kobiety" - "Przeciez paznokcie masz na rekach, po co bedziesz do nich dzwonic. Możesz z nimi zwyczajnie porozmawiac, taniej będzie"
>:D >:D

reklama
Do góry