reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a qq ;D
mniemam że to jest wątek główny więć tutaj troszke nas przedstawie, mam 27 lat i od 2 sierpnia 05 jestem mamusią Tymeczka, synek urodził się przez cesarkę z przebojami ( jego serduszko przestawało dawać radę po 17 h porodu ) ale wszystko skończyło się dobrze i mamy już to za sobą , ważył 3,750 a mierzył 60 cm ( no teraz jest dużżżżo większy!). Jesteśmy sami bo tymkowy tata zrezygnował z rodzinki, w chwili obecnej szykujemy sie na sprawe alimentacyjna, nic przyjemnego ale i to uda nam się jakos przeżyć. Nie będe odkrywcza kiedy napiszę że moj synek jest najcudniejszym synkiem na świecie ( nie ujmując nim innym dzieciaczką ;) ), to pogodne i ufne dziecko. Z problemów zdrowotnych dokucza nam alrgia pokarmowa ( na mleko, jajka ). To chyba tyle na teraz reszta sama wyjdzie w innych wątkach. pozdrawiamy serdecznie.

reklama
witaj mea!!!
Mam kolezanke w podobnej sytuacji jak Ty tzn "tatus" sie rozmyślił i podziwiam takie kobieta, jakie są silne jak wiele potrafią znieść z miłości do dziecka
Dzielna babeczka z Ciebie!!!!

witaj mea
też podziwiam , z drugiej strony co za głupie te chłopy

my po działeczce :) było super, mała powariowała, pokimała i zarzygałą samochód na koniec pod samym blokiem ;D

idę się ogarnąć jakoś bom padnięta :)

Witaj Mea :) Trzymam więc kciuki za pomyślność sprawy.
Goga, uf, bo pomyślałam, że maluszka chcesz wpakować w taki wielki fotel ;D
A my już po grilku. Było bardzo przyjemnie, dopóki nie nadciągnęła niezła ulewa ::)

gaga taaaa???? i co jak było.... ::)
bo ja też się przyznam że próbowałam, ciągneło mnie, ale mi nie smakuje już jakoś

Gaga, cieniasie  ::)
A mi nigdy nie smakowało. Czasem tylko zapaliłam do piwka. A teraz mi straaaaasznie przeszkadza nawet "zapach" papierosa  :p
Oj, jutro do roboty....

Witajcie
ja dopiero teraz po całym dniu  oj mało dzis produkcji wszystkie na rozjazdach

Witaj MEA podzielam zdanie Gagi!!

malaYoo pisze:
Gaga, cieniasie  ::)
A mi nigdy nie smakowało. Czasem tylko zapaliłam do piwka. A teraz mi straaaaasznie przeszkadza nawet "zapach" papierosa  :p
Podzielam!!!

A moja Amelka ma plesniawki :mad: :( :( kurcze poradzcie co jest dobre Żuzaczku ty masz juz praktyke i jak tam Witon ma jeszcze podziel sie co jest dobre.

Spadam do jutra

reklama
Chłop właśnie ogląda mecz - hehehe - śpi na podłodze na macie małej wtulony między piłeczkę materiałową do nogi a poduszkę i chyba śni o golach po piwku i dwóch gooolach, hehehe.
Byliśmy z małą na procesji. Pod koniec była już taka śpiąca i marudna, ale nie chciała usnąć, za dużo wrażeń naokoło. Poza tym było jedno wielkie przedszkole na placu przed kościołem. Śmiałam się, że ksiądz powinien huśtawki kupić ;D.
Piękny dzień był do czasu pewnego smsa, ale cenzura, nadaje się na zamknięty wątek....

Do góry