reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Gaga ja miedzy innymi dziś właśńie ze względu na D3 byłam u lekarza, bo już od 2 m-cy nie daje małej tego i nei wiedziałam czy dobrze ale dziś potwierdziła lekarka że dobrze i ze mam nie dawać, bo jest słońce to raz a do tego Roksi ma małe ciemiączko i nie potrzeba już witaminy d3 czasem 1 na tydzień jakieś witaminki, vibowit? czyba to powiedziała.

słowiczku wiem że tak piszą ale nie jest to zgodne z kodeksem pracy, i tylko pierwsze 3 m-ce są traktowane jako próbny reszta normanie jak przy zatrudnieniu takie są przepisy i gdyby coś /a nie życze/ to warto o tym pamiętać.

będę wpadać częściej bo mi was brak...

reklama
Żużaczku duuużo zdrówka dla Witka.

Anika to kiedy śpisz jak tyle karmisz ??? Podziwiam

A ja zrezygnowałam z jednego ściągania i moje piersi dostosowały się cholera w jeden dzień. Mleka prawie o połowę mniej. Wcześniej zanim się dostosowywały to trwało i miesiąc a mleka bardzo nie ubywało. Nie chcę już wracać do 2 ściągań bo jestem w końcu wyspana. Ale z kolei Marysia nie chce nic pić. Nawet do ust nie weźmie, łyżeczką próbowałam i nic. Spróbuję jeszcze herbaty owocowe.

Gaga ja nie daję już witaminy D3 od miesiąca albo dłużej bo jest w słońcu i w twoim mleku jak jesteś na słońcu.

Moje szczęście się obudziło. Ale tu jeszcze wpadę ;D

no własnie tak myślałam :) poza tym Majcia pije jeszcze bebilon, a tam jest witamina, więc mi nie spieszno
a ja dalej ide polowac na allegro

Cześć Anika, myślałam o Tobie parę dni temu, przy okazji kolejnej miesięcznicy Roksankowo-Mareczkowej :-)
Słowiczku, ja też boję się jeździć, a chyba trzeba by było wreszcie iść na kurs. Agata, trzymam kciuki za Ciebie.
Żużaczku, życzonka zdrówka dla Witonia. I dla smarkatków wszystkich też.
Tyłek mi chyba przyrósł do krzesła przy komputerze, a jakoś dziś mi pisanie nie idzie :-(

Duzo zdrówka dla Witonia zdrowiej skarbie szybciutko !!
Ja tez ide pobuszowac na allegro mała spi własnie poplakiwała przez sen musiałam ja ukochac .
Moze cos znajde fajnego

Cześć po południu.

Ja dopiero teraz, bo rano byliśmy na kontroli u pulmonologa. Wszystko super, dziewczynki zdrowe. Ale inhalować tubą mamy się dalej, tylko już inne dawki. A co do tych uszków, to okazuje się, bo Pani doktor nam badala uszka, że moja Alicja ma strasznie dużo wydzieliny z uszek i to ją tak swędzi.

A wogóle mamy kryzysik ząbkowania. Ania tak strasznie męczy się z tym ząbkiem, że już patrzec nie mogę. Cały czas prawie płacze, normalnie szkoda mi jej i nie wiem jak mam jej pomóc:( Daje jej vibrucol, to troche łagodzi ból.

Żużaczku, ucałuj Witusia w chorą buzinkę, niech wraca do zdrowka.

A to jeden z prezentów dla Chrześnicy mojego męza na komunię. Orobiłam się jak głupia, w tydzien i 2 dni skończyłam tego aniołka, ale już miałam dość. Niech jej się tylko nie spodoba.

10ff.jpg

Goga, mi też się wydaje że nie ma snensu rezygnować z zasiłku. Tak jak mówisz zanim złoże papiery i mi to wszystko załatwią to juz bedzie koniec czerwca. Ale jak narazie patrząc jak zachowuje się ta dziewczyna która została w salonie, to nie bardzo mam ochotę tam wracać. Wydzwania do mojego męza z każda głupotą, tak jakby tam nigdy nie pracowała. Więc ja ma mnie tak męczyć to ja dziękuję.

A dzisiaj zadzwonił do mojego męza jeden z jego przełożonych i powiedział, że musi się z nim spotkać bo Piotrek wygrał jakiś konkurs i ma dla niego jakies bony. Ucieszyliśmy się że będzie kaska, bo chcemy dziewczynkom kupic foteliki samochodowe. Ale okazało się ( z czego jeszcze bardziej się cieszę), że to są bony, które są do wykorzystania w ośrodkach wczasowych exploris. To są ośrodki telekomunikacji. Ale teraz wiem, że może chociaż na weekend gdzies pojedziemy:) Bony są na 500 zł więc na dwa dni wystarczyć powinno chociaż na nocleg:)

reklama
a nam sie kur >:D >:D >:D popsul wozek, niby nic strasznego tylko sie szlki odpruly, ale sama nie dam rady ich przyszyc. Wozek na gwarancji ale teraz trzeba pol miasta jechac zostawic wozek oj...
w ogole nie jestem z niego zadowolona, mysle nad kupnem wozka parasolki cos lekkiego i malego, moze macie jakies rady i propozycje?

Do góry