reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

mailen ten wozek jest ok, podoba mi sie co do fotelika to nie mam zdania. Jak widac kazdemu co innego pasuje, a poza tym tez zalezy na jaki egzemplarz sie trafi

reklama
ja też mam wózek z deltima focus i więcej go nikomu nie polecę...
Atol mój mąż ma rwę kulszową i leży w łózku od 14 maja wczoraj z bólami wstał i wziął prysznic , dobrze ,ze był kumpel i mu pomógł przy wychodzeniu bo inaczej to by chyba został pod tym prysznicem. A tak w ogole to ja już chcę żeby Julka zaczęła się ruszać bo Wam po prostu zazdroszczę jak oglądam zdjęcia.

Witam.
Jeszcze raz dziękuję za wczorajsze życzenia. Bibi, mój mąż też zapomniał :( :mad: o moich iimieninach. Ale on o niczym nie pamięta...
Goga, Słowiczek, pozazdrościć tej miłości do spaghetti. Marek pięknie wcina makaron. Może też się w końcu doczekam, że Ania ładnie będzie jadła... nie tylko makaron (można szału dostać z tym jej jedzeniem, tak na marginesie). Spróbuje to spaghetti gerberka.
Goga, ja o tym wychowawczym to właśnie w aspekcie kodeksu, nie wiem jak to jest z MOPSem, bo mi nie przysługuje kasa.

ale gapa ze mnie
sto lat Juleńce, niech ruszy swa pupe i mamy nie denerwuje :)

i wszystkiego dobrego jo-anna-on z okazji roczncy slubu, to chyba dzis jakis romantyczny wieczor ;D

Jak rozmawiałam z lekarzem przez tel to go rozbawiłam do łez bo mu wypaliłam :" no mąż 100kg leży w łóżku i nic" ;D a on miał same dyżury ale jak to usłyszał to od razu przyjechał. I powiedział po badaniu że z sexu nici ;)

Żużaczku dużo zdrówka dla Wiktorka!!!
Marta ale Ty zdolniacha jesteś z tym wyszywaniem. A z tymi bonami super.
Atol ja też mam x-landera XA. A Ty jaki model masz?

reklama
domicela dziecko hmmm i to 100 kg  ;D :laugh:
a co do tego wózeczak coneco to jeszcze z mama jutro skoczę na miasto i go dokładnie obejrzymy i jak sie jednak zdecydujemy to zamówię, bo ten kolor co jest na sklepie nie bardzo mi się podobna, chyba chciałabym ten granatowo-niebieski, z tym ze to nie jest typowa parasolka tylko ten system składania jedna ręką wiec poproszę jutro żeby babka nam złożyła i zobaczymy ile miejsca zajmuje, a poza tym w tych sklepach nic nie ma :mad: była taka fajna spacerówa bajerancka ale 999zł wiec bez przesady ponad 3 razy tyle ::)

Do góry