reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Marta kiedy Ty masz czas na wyszywanie przy dwójce maluchów????Śliczne...
Żużaczku to masz biedę...
Julka w końcu zaczęła wstawać w łóżeczku na razie tylko potrafi na kolanka ale to już wystarczy bo łapie się wszystkiego dzisiaj i zaczyna się podciągać..
A tak w ogóle to zaczynam wątpić w nasz wyjazd do Włoch. Dzisiaj był u nas neurolog i w tym roku Wojtek może sobie zapomnieć o nurkowaniu ,żeglowaniu itd. Ale mąż stwierdził ,ze pojedziemy z tym ,ze ja będę prowadzić auto :p Na razie czeka go rezonans magnetyczny z tym ,ze na takie badanie czeka się 3 miesiące. Na szczęście neurolog to nasz znajomy od którego kupiliśmy mieszkanie i będzie bez czekania. A prywatnie ok 600zł ::)

reklama
Atol no ja wlasnie tez sie rozglądam za jakims lżejszym wózkiem, bo w tamtym Olek śpi wiec go nie przerabiamy na spacerówke a poza tym trzeba go codziennie dzwigac z góry na dół zeby wyjsc na spacer, dzis w sklepie upatrzylismy cos takiego, spodobal nam się, co Wy o nim sadzicie, a moze ktoras z Was taki ma i go poleca albo odradza, czekam na bardzo cenne wskazówki ;D
http://www.coneco.pl/pl/
coneco traper u nas w dzieciecym sklepie kosztuje 299zł.
A Marcin jeszcze upatrzył tez z coneco taki fotelik samochodowy:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=104760041
Martuś aniołeczek ślicznych niech by się tylko spróbował nie podobać >:D no i super ciesze się razem z Tobą z bonu na wczasy, nam raczej nie bedzie dane nigdzie wyjechać przez moją nową pracę :mad:

mAILEN MY Z JUSTYNą MAMY TAKI http://www.deltim.com.pl/kazoo.htm TYLKO ONA MA CZERWONY, ja jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona, waży koło 8kg, rozkłąda się całkiem do leżenia, ma super rozkładaną budę, koszyk na zakupy nie jest mały, taki ok, na razie zero zastrzeżeń i kosztował 360zł

marta aniołek strasznie ładny, a te bony to super sprawa

Majka też z zębolem walczy, do tego pogoda ją rozwala i marudzi strasznie

Marta, śliczny obrazek. I super, że macie bony - miłego wyjazdu :)
Atol, jakiś czas temu wałkowałyśmy temat spacerówek. Ja mam taką jeszcze po Michałku, i Gaga i żużaczek tez takie kupiły
http://www.allegro.pl/item105685017_wozek_spacerowy_baby_dreams.html

Mailen, wbrew temu, co tam piszą, ten fotelik wygląda na następną grupę wiekową. Jest za szeroki dla takiego malucha i w razie czego nie stanowiłby ochrony. On będzie gdzieś od 4. roku życia (od 15 kg).

goga a to jest ten baby dream travel? Bo wlasnie sie nad takim zastanawiam, ja mam deltim x lander wiec do firmy deltim jestem srednio nastawiona :mad:

domicel gratuluje postepow Julce, teraz bedziesz miala bal :)
a co sie stalo twojemu mezowi, wiem, wiem na pewno pisalas ale mam straszne zaleglosci i nie dam rady doczytac tego wszystkiego

reklama
no to mnie zbiłyście całkiem z tropu :mad: wózek z tych ktore widzialam u nas w sklepach w realu najbardziej ten nam przypasował, a deltima żadnego nie bylo, a poza tym ja mam teraz deltima focusa i jestem średnio zadowolona....a ten mi sie w sumie podobał, też się rozkłada do leżenia, 5 punktowe pasy, skrętne koła, budka, i wydaje mi sie OK koła nie az takie strasznie małe i tez nie za duze...no nie wiem na co jeszcze zwraca uwage....
a tten foetlik sie przerabia, nie widzialam go na żywo ale wyglada na to ze ma służyc na baaardzo długo, ehh juz nie wiem.... :mad: ::)

Do góry