reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
eee zuzaczku, nie mialabys problemu z nadrobieniem wszystkiego, ostatnio tu raczej pustki:sorry:

ale fajna dzis pogoda, co/

maskara

no zuzaczek co tam u ciebie??
pogoda jest fatalna, ja mam juz dość, Majka dalej chora, jutro do kontroli, nic tylko sie wieszać

a praca jak to praca, raz lepiej raz gorzej, to nie to co było niestety, brakuje mi tamtych ludzi, choc często sie widujemy, ale to już nie to samo...

anecik, ja zaszczepilam, ale opinie sa podzielone

mnie dzis dziewczyny tak wykonczyly, ze chyba zaraz spac pojde, ewentualnie winem sie odstresuje

mam dosc, a te pelne energii warjuja w lozkach:crazy:

MNie tam wykańcza młodsza częstymi popudkami w nocy:confused2:. Teraz miałam się położyć spać ale panowie właśnie kują mi w garażu beton więc chyba jednak nie zasnę. A Anka śpi - w nocy to każdy szept ją budzi a teraz młot nie :eek:
Do tego Maria zsiusiała nam sie dzisiaj do łóża, a mam jeszcze majtki z wczoraj z niespodzianką.

Ale mam nianię dla Ani, zaczyna od listopada a ja do do pracy - tylko nie wiem czy od grudnia czy od stycznia - w tej sprawie będę prowadzić negocjacje z D. :-p

reklama
hej, ja sie chyba zastrzele , dziewczyny znowu maja chore pupy... najperw Marynia , wyleczylismy to okazało sie ze miałą alergie na mleko, teraz Zofija pupa czerwona kura czerwona , albo od biszkoptów albo danonów , juz wszytkim smarowałam , na dodatek uczulone na cynk ... szał...
Ola zaszczepiłam na grype , zniósł to dzielnie...
Ja padam dziewczyną idą zęby 2 górne jednynki dwie naraz , to noc nie przespana chyba budziły sie kazda z 20 razy ... pijana jestem...teraz sie bawią ale zaraz po Ola do przedszkola bo u nas do 12,30 tylko ... a na dodoatek pogoda depresyjna chyba kolejna kawa wskazana

Do góry