reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
widamy w gronie chorowitków....Olek cały tamten tydz siedział w domu, juz bylo OK, poszedl poniedzialek do przedszkola a dziś już wrócił z gorączką :eek: zwiariować można!!!!! byle do wiosny....
wiola trzymamy kciuki, odzywaj się koniecznie!
ale ten czas leci, ciąże szybko mijają, dzieci rosną, Raduś już 5 miesięcy:szok: szooook!

hej z rana

ja jednak zapisalam Helene dzis do pediatry, glownie po to zeby mi dala zaswiadczenie ze moze chodzic do przedszkola

moze wydebie tez od niej skierowanie do alergologa, zobaczymy

u Hani znow katar, goraczki nie ma, wiec poszla do przedszkola

ale pogoda nie jest zzbyt zachecajaca do wyjsc, najlepiej isc spac i obudzic sie na wiosne:cool2:

Jaka pogoda, a ja sobie właśnie kurtkę jesienną kupiłam :laugh2:

A tak bez jaj - dla Marii mam kombinezon, wczoraj tak stwierdziłam że może przymierzymy i na szczęście dobry. Tylko muszę go wyprać. Ale butów ziomowych to nie posiadam. W zasadzie to nie pamiętam w czym Maria chodziła zeszłej zimy :eek: Równie dobrze dzisiaj mogłaby być gwiazda :-D

Pofarciło mi się i D. zawiózl Marię do przedszkola ale pojechać muszę juz ja a tu samochód stoi na zewnątrz. Panowie robią kostkę a przy takich opadach nie wiadomo kiedy skończą :confused2:. Co za tym idzie samochody nie stoją w garażu. Eh człowiek szybko przyzwyczaja sie do dobrego :sorry:

agata ty burzuju z garazem:-D

ja wlasnie przywiozlam Hanie z przedszkola, jezdzi sie masakrycznie

ja tez nie mam butow dla hanki, wyrosly obie ze swoich butow i Helena jest w lepszej sytuacji bo ma buty po Hani, a Hania musi czekac az przywioza, kupilam przez neta w sklepie bartka, nie mam kiedy normalnie z nia pojechac :confused2:

co do lekarza, bylysmy i Helena ma siedziec do poniedzialku w domu, ma brac mucosolvan na noc zytrtec i sinecod, zobaczymy

lekarka sama nie wie o co chodzi z tym kaszlem, ale zaswiadczenia ze do przedszkola moze chodzic nie chciala dac:confused2:

ja tez dzisiaj wyciągnęłam kurtki zimowe takie lżejsze,nie ma co . maskara z tą pogodą .

atol pamiętam mój Kamil tez brał te syropy,nie wiele pomagały,non stop zapalenie oskrzeli,rano katar wieczorem zapalenie krtani, albo z kataru zapalenie płuc,angina ,gronkowiec po anginie i tak non stop.kilka razy byliśmy na zatrzyku bo nagle dostawał uczulenia na coś .cały wysypany aż puchł. dostaliśmy skierowanie do alergologa ,testy nic nie wykazały poza nietolerancją mleka krowiego:/ chorował mi tak non stop do 5 roku zycia,co tydzień albo dwa u lekarza. po 5 roku życia jak może ze 3 razy był chory ,ale to jak w szkole pół kalsy na grypę to i on w końcu załapał.Jak chodził do przedszkola to tez wszystko łapał,potrafił mieć czyste oskrzela,płucka a kaszlał jak gruźlik.Mucosolvan dostawał,oklepywałam go dodatkowo i dbałam żeby miał duzo ruchu,zeby wydzielina gdzies nie zalegała i przechodziło.

agata806 mam tak samo, jak pada to zawsze kombinuje jak tu szybko dobiec do auta,usadowić małą w foteliku przy tym nie zmoknąć :-D kiedys kazałam mężowi jechac zrobickółko nagrzac w aucie i czekać pod wejściem do bloku,inaczej nie jadę:-D

poki co odpukac z Helena lepiej, zaczyna odkrztuszac, mam nadzieje ze do poniedzialku bedzie ok i ze to nie okaze sie astma ani nic powaznego:sorry:

reklama
Do góry