reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Ja jakoś zarobiona jestem ostatnio :eek: Chyba lenieniem się :sorry:

Ale znalazłam nianię dla Ani i wracam do pracy. I z jednej strony się cieszę bo siedzenie w domu i dzieci wywołują u mnie sporo negatywnych emocji ale z drugiej strony mi ciężko. Eh z Marią było mi jakoś łatwiej :sorry: I jak tu babie dogodzić :eek:

arabella ja zawsze uważałam że ty jakis terminator jesteś, jeszcze mi powiedz że poleciałas z dziewczynkami!! chociaż pewnie inaczej bys się nie ruszyła

u nas choroby, znowu, już drugi tydzień w domku, Maja miała stawiane bańki, trzeci dzień walczymy z biegunką, wysiadam normalnie

witaj

moja Hania i Maja gagowa tez sa z 23 sierpnia:-D

u nas cgoroby tez w kolko, Helena byla w przedszkolu 3 dni, Hania caly tydzien w domu, obie zaglutowane, Helena jakos sucho kaszle, a lekarka stwierdzila ze moze chodzic do przedszkola

w poniedzialek mam zamiar poslac obie, trudno, nie moge w kolko w domu byc:sorry:

Moja Natula w zeszłym roku poszła do przedszkola.we wrześniu chodziła raptem tydzień,w październiku 3 dni.non stop wymioty,biegunka,źle spała,nerwowa,zrywała się w ciągu nocy niezliczona ilość razy,Drzemka dzienna najdłuższa to 15 min.jak nie moje dziecko,nie poznawałam jej :( zabrałam z przedszkola i jak reka odjął. od tej pory nie chorowała ani razu,ewentualnie jakis lekki katarek.znowu jest uśmiechnietą,pełną radości wszedobylką istotką.wszędzie jej pełno :D
niestety wiem,ze nie każda mama może soie pozwolić na zostanie z dzieckiem w domu :(

hej
i u nas choroby Tomaszek po 2 tyg siedzenia w domu idzie od poniedziałku do przedszkola aktualnie ja i mąż w rozkładzie Radzio ma jakieś początki kataru....
ja już niedługo wracam do pracy:-(

arabella ja zawsze uważałam że ty jakis terminator jesteś, jeszcze mi powiedz że poleciałas z dziewczynkami!! chociaż pewnie inaczej bys się nie ruszyła

No a jak! Mężulo o pracy a my w tany! Teraz pewnie dopiero latem się wypuścimy! O ile ktoś mnie zaprosi z trójką dzieciaków!

reklama
Do góry