reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Trochę poprzestawiałam litery miałobyć, plissssssssssss!
Z Szymkiem na szczepienie i z Martą na bilans. Chyba zabiorę starego bo sama nie dam rady!
Marta ja też chciałabym zrobić Szymkowi testy ale nie wiem gdzie? Gdzie Ty robiłaś? Ja mogłabym dojechać do Poznania, Szczecina a to i tak daleko prawie 200 km. Ale mieszkam na zapierdkowiu :mad:

reklama
marta15 pisze:
A tak wogóle to wkurzona dzisiaj jestem na maxa, jak wróciliśmy z tych testów, to oczywiście teściowie wypytali nas o wszytsko i wiecie co teść powiedział, że taki lekarz jak się na tym zna to może wszytsko wymyślić. On uważa że nie ma takiej choroby jak alergia. Wg niego my sami sobie wymysliliśmy, ze Ania ma alergię. No wkur......... mnie na maxa.

przepraszam ale co za debil !!!!!! niech przyjdzie do mnie jak mam kontakt z kurzem zobaczy co to alergia !!!!!!!

malaYoo pisze:
Gaga, a ty nie chciałaś tego rozkochanego blondyna? :)

oj to moja miłość licealna :) całe (prawie ) liceum razem, ale jakoś nam sie drogo rozeszły, tak z sentymetem o nim myślę, ale zostaliśmy dobrymi kumplami, nie ma żadnych niesmaczków, a z moim mężem bardzo sie lubią :)
oj ta pierwsza miłość .......... ::) ::) ::)

witam z ranka, no ja dziś jak ranny ptaszek, nawet moja mała odmówiła współpracy i śpi ;D
więc i was jeszcze nie namawiam na poranną herbatkę ale przynajmniej mogę wam pożyczyć

MIŁEGO DNIA

Witam. Tu kolejna pracująca mama. Jeden z minusów, to wczesne wstawanie :(
Ja siedzę właśnie przy porannej kawce. Pyszotka :)
Moja mała jakoś dziwnie się zachowuje w nocy. Zasypia i budzi się po ok. 1-2 godzinach z płaczem. Łzy lecą i płacze. Nie ma gorączki. Nie chce jeść. Przytulam ją, kołysze, coś zanucę i na leżaczku pobujam i usypia. Potem jeszcze raz to samo w środku nocy. Co to może być? Dziąsła normalne i nie pcha rączki do buzi, więc nie jestem już taka pewna, czy to wina zębów. W ciągu dnia jest radosna jak skowronek. O co chodzi?

Witam na porannej kawce. Jest tu kto?
Na dwójce w "Pytaniu na śniadanie" mówią dziś o mamuśkach, pracy, urlopach macierzyńskich...

Nikogo nie ma? :( Nie lubię sama pić kawy...
Widzę, że dziś tłumnie idziemy na szczepienia, bo my też. Pani doktor powiedziała, że obniża kryteria i że zaszczepi go z katarem, o ile to nie będą zielone gile i nie będzie miał gorączki. Bo Maras w sumie ma 7,5 m-ca a idziemy dziś na szczepienie, ktore powinno być na przełomie 4 i 5 m-ca.

Witam z rana .
anda z tym allegro to tak jak wejdziesz w" moje allegro"to tam jest na zoltym kwadracie "RACHUNKI"klikasz i pojawia ci sie"POKAZ RACHUNEK" "WPLAC" i klikasz "wplac" i tam juz wszystko pisze .Wystawiaj a jak co nie bedziesz wiedziec to wal jak w dym.

goga wypilas juz bo ja sie melduje z kawusia

'

reklama
goga my mielismy to szczepienie dopiero 2 tyg. temu (tez opoznione)tak ze nic sie nie przejmuj
Wyglada na to ze spoznilam sie na kawkę i sama musze pic oj niedobrze :(

Do góry