reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

My juz po spacerku ,slonko swieci ale jak zawieje to malo co nie porwie czlowieka i w takiej sytuacji czlowiek sie cieszy ze ma kilka kg. wiecej ;D ;D ;D
arabella gdzie dorwalas kupon Pampersa ja mam kupe punktow a nie mam kuponu nigdzie nie moge dorwać.
gaga nic sie nie martw waga napewno przybrala a jak nie to tak jak kiedys ci mowilam nie kazdy musi byc pucio pucio

reklama
Witam
zapraszam na wczesno popoludniowa kaffke. Dopiero na tyłek usiadlam i kompa właczylam. Od rana staram się zrobić coś z ta stajnią Augiasza ktora nie wiadomo czemu nazywam mieszkaniem........
Maluch tez dzis ma cięzki dzień z zasypianiem. tak jak zawsze raz daw sam zasypia, to dzis co raz trzeba do niego zagladac bo marudkuje....Pogoda taka durnowata.

Cześć dziewczyny
Julka dziękuje za gratulacje ząba a dzisiaj pod swiatło dostrzegłam drugiego :D
My po spacerze ale nie było tak fajnie bo jest wiatr i jak wyszlyśmy to zaszło słońce .Do kitu . Julce znowu coś zalega w gardle :mad:
Stwierdzam ,że wole oglądać filmy bez polskiego czytania , lektor psuje cały efekt filmu. :mad:
Ja już jedną kawę wypilam i stwierdzam ,ze niejedzenie słodyczy przez kilka dni ma swój efekt w lekko luźniejszych spodniach. Ciekawe jak długo wytrzymam ...
Bibi mnie kupon sami przyslali dlatego ,że wypełniałam coś tam w szpitalu ale możesz zadzwonić do pampersa i poprosić mój kupon jest do końca kwietnia.
Żużaczku trzymam kciuki za ttego Sachera

żużaczku z tego co tu widze to ty zapracowana kobitka jestes.NIe dosc ze robotki reczne to jeszcze ciasta?
Z miłą checią zjadla bym torcik och jaka szkoda ze mnie nie chce sie nic upiec-a zjesc by sie zjadlo.Takiego smaka robic kto to widzial? :)
ale moze i dobze ze nie pieke bo dupa by sie w nic juz nie zmiescila.a jesli wolno zapytac to z jakiej okazji ten tort?
kciuki trzymam mocno :laugh:
domicela a masz ten nr.

Mailen, ja w ciąży z Michasią trzy miesiące, może nie rzygałam, ale ciągle mnie mdliło, a dla mnie to gorsze niż poród. I ostatnie dwa miesiące też za bardzo nie mogłam jeść, bo ciągle mi było niedobrze.
Zamówiłyśmy te klocki z wiaderkiem. Nie jest to duże (na zdjęciu wydawało mi się większe), ale mieści się12 klocków.
Bibi kupon sami mi przysłalli.
Dostajecie tą gazetkę Twój Maluszek? Przysłali mi 2 numery i uważam, że jest ciekawsza od wszystkich innych, które można dostać w kiosku. Zaprenumerowałam sobie do końca roku.
Obiadek mam przygotowany. Czekam na mężusia.
Żużaczku, mam nadzieję, że wkleisz zdjęcie sachera. Ja to mam dwie lewe do pieczenia i za torty nawet się nie zabieram. Zresztą nie przepadam za czekoladowymi rzeczami do jedzenia.

zuzaczku a przepis juz jest napisany ??? ja poprosze :)
my po lekarzu i mała lipnie przybiera 9słabo trzymałyście kciuki) waży 6600, dwa tygodnie temu ważyła 6500 a miesiąc temu 6800 (schudła po chorobie) no ale mierzy 72cm :) glisteczka długaśnia, zaszczepiliśmy ją + żółtaczka więc dwa ukłucia i za dzielność dostałą dwie książeczki takie fajne tekturowe, do nauki :)
u nas dalej słonko ale wiatr tez niestety wieje,
zuzaczku jak dziewczyny będą tak trzymac kciuki za tort jak za wagę Majki to ci D U P A wyjdzie ;D ale ja trzymam mocno :) :-* :-* :-* ale kawałeczek proszę mi przysłąc :)

gaga przepis zawsze wpisuje, jak juz go wyprubuje. jak wyjdzie DUPA to po co przepis? ;D ;D

Tort na spóźnione imieninki Witonia.

Gaga bo ja za późno się dowiedziałam ,ze idziesz na szczepienie ;D
Bibi na kuponie jest tel 0 22 512 01 12 gdzie można zamówić broszurkę.

reklama
a je śli chodzi o wysypkę, to lekarz powiedział żeby się nie przejmować ??? nie jest to skaza białkowa, ani AZS, możliwe że kosmetyki, albo jakieś papu(ale to wykluczam) zresztą po oilatum i olwie z oliwek jest o niebo lepiej, może to kosmetyki nivea ???

Do góry