reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Helou po wakacjach. Co prawda jeszcze jestem w totalnym rozgardiaszu ale powoli do przodu.
Agata ważne, czy Ania próbuje siadać, jeśli tak to nie masz się co martwić. Co do kolegi to nawet przystojny - ładne ząbki ma, takie bielutkie. A Ty kiedy do pracy wracasz?
Gaga a jak tsam zdrówko? Super tort. A tą mordeczkę Tomka to jak zrobiłaś? Tak się przyglądałam na zdjęciach.
Agata ważne, czy Ania próbuje siadać, jeśli tak to nie masz się co martwić. Co do kolegi to nawet przystojny - ładne ząbki ma, takie bielutkie. A Ty kiedy do pracy wracasz?
Gaga a jak tsam zdrówko? Super tort. A tą mordeczkę Tomka to jak zrobiłaś? Tak się przyglądałam na zdjęciach.
jo-anna-on
Pindory i godody
Gaga dla Majki najserdeczniejsz życzenia :-)
anecik
Majowe mamy'09
Mailen u nas gorąc taki że paść można!!
Gaga jak tam powrót do pracy??? Ja wracam od 4 listopada na 23 godz. tyg.
jo-anna-on
Pindory i godody
Mailen u nas była ładna pogoda. Jak po wczasach?
Anecik już w listopadzie wracasz? Ja wracam do pracy od września.
Anecik już w listopadzie wracasz? Ja wracam do pracy od września.
gaga
uzależniona
no jutro mam plenarkę, nowa praca, nowi ludzi, wszystko nowe....Mailen u nas gorąc taki że paść można!!
Mailen
Fanka BB :)
no nic sie nie postrałyście żebym miała co nadrabiać...2 tyg przeczytałam w 3 minjedyna margarita sie postarała
po wczasach.......super!!!!!ale juz jednak troche chcialo mi sie do domu,jednak dzis Polska szara rzeczywistosc tak szybko dała mi się we znaki ze chce z powrotem wracać od poniedzialku do pracy i koniec tego dobrego a było cudownie, piękne widoki, pełen relaks, zero myślenia o przyziemych sprawach, problemach...a dziś bach, trach "Milena schodz na ziemie"!!!!
po wczasach.......super!!!!!ale juz jednak troche chcialo mi sie do domu,jednak dzis Polska szara rzeczywistosc tak szybko dała mi się we znaki ze chce z powrotem wracać od poniedzialku do pracy i koniec tego dobrego a było cudownie, piękne widoki, pełen relaks, zero myślenia o przyziemych sprawach, problemach...a dziś bach, trach "Milena schodz na ziemie"!!!!
reklama