reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

agata a nie mozesz tego olac do jutra? ja czasem po imprezie klade na wszystko lachę i ide spac ;D
Moje dziecię oprotestowało zupke która ugotowałam. Chyba wiem o co chodzi - dalam za duzo mięska i konsystencja nie podchodziła...buuuu. normalnie mi przykro :(

reklama
Jak rozumiem na tamtym forum poszła sprawa o zakładanie rajstop dzieciom i błędy ortograficzne  :o.  A ja myślałam że tam o jakieś bardziej poważne/zasadnicze sprawy poszło ale nie o ubranie dziecka i pewną niedoskonałość człowieka, która chyba nikomu krzywdy nie robi ::). MOje dziecie non stop w rajstopach i body. Tak jest wygodnie i już. JAk gdzieś wychodzimy to czasem spodnie ale wtedy zazwyczaj małej jest za gorąco i też kończy się na rajstopach.

Żużaczku chętnie tylko moje dziecie to chodzi spać ok 22, wcześniej nie ma opcji. Mąż też padnięty i musi jeszcze iść do pracy. Ja teraz mleczko ściągam i czytam bb to sobie odpocznę ;D.

agata najdurniejsza uwage mozna rzucic w tak przkrych slowach, ze kwas sie zrobi. Wszystko zalezy od kultury osobistej.
Agata..... ty sie nie obijaj tylko zdjatka wklejaj malutkiej chrzescijaneczki......

a co do imprez... mnie 21-go maja czeka komunia syna....uch.....na 40 osób. Ciekawa jestem czy ex sie dorzuci... osobiscie WATPIĘ

Żużaczku zaraz wklejam zdjątka :laugh:. A ta komunia to pewnie w jakiejś kanjpie dla tylu osób na pewno by, się nie zdecydowała no chyba że w domu z kimś kto ugotuje, poda i pozmywa. Co ex'a to żeby chociaż był. Moją siostrę cioteczną mama zostawiła z tatą. Dziewczyna bardzo chora - zanik mięśni ale bardzo dzielna, zrobiła maturę, studiowała. Pochowaliśmy ją 3 lata temu a matka nawet na pogrzebie się nie pojawiła :p.

agata smutne.... :(
Ex będzie na 100% chocby po to, zeby mi krwi napsuc. Ale ja go "olewam cieplym moczem"

Cześć dziewczyny,
A ja chodze smutna i co chwilkę płaczę.
Moja Gabulinka w szpitalu. Jak mi ciężko, że nie mogę tam być z nią. Ale ktoś musi być z Łukaszenkiem.
Miała pierwsze objawy odwodnienia, nie jadła i odmówiła picia. Biegunka nie ustępowała.
Boże, moje dziecko nie dość, ze szczuplutkie to jeszcze przez te trzy dni tak strasznie schudła. Tylko skóra i kości, no i duże oczyska.
Mąż jest z nią. Jak dzwoniłam, to słyszałam jak płacze i chce do domu. Tak mi ciężko...

A co do rajtków to moje dzieci też je noszą, nawet na zdjęciach Łukaszenek jest w rajtkach. Wygodne.
Ja też myślałam, że tam poważniejsza sprawa.
To są dorosłe dziewczyny a zachowują się jak dzieci. Trudno ich problem.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku.

Agata dawaj zdjęcia !!!

Ojej słowiczku trzymajcie się. Gabrysię nawodnią w szpitalu i do domku szybko wróci. Buziaki dla małej :-*

słowiczku! badx dzielna!! Gabusia duza dziewczynka a zobaczysz, ze zaraz sobie zasnie i jakos przejdzie ten pobyt w szpitalu.

Tul sie do Łukaszka i wygon precz mysli złe. Ja jak mi xle to przytulam sie do tego kochanego malutkiego ciepelka i od razu mi raxniej....

reklama
Do góry