reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen gratuluję zdania wszystkich egzaminów :laugh:.
Mnie też czeka pisanie pracy ale najpierw niania inacze nie da rady :p.

reklama
agata dzięki a no jakos się udało i to nawet bez żadnej poprawki, zdolna ze mnie bestyjka ;D :D :laugh:
a co do pisania pracy to też bym się to niej nie przybrała gdyby nie mama, bo bo z Olkiem w ciągu dnia nie ma szans :mad:
a tak to mama bierze bo do siebie na dół i się bawią itp a do mnie przychodzą tylko na cyca się mogę się skupić ;)

no gratuluję zdanych egzaminów :)
u nas jutro jednak siostra Krzyśka zwali dupsko ze swoim chłopem, oj nie chce misię odwiedzin, no ale niech im będzie
w piekarniku pizza się robi ;D pyyyyyyyycha, Majka juz po zastrzyku, zaraz syropek jej dam

gaga dzięki za gratulacje!!!! ;D
A Wy to chyba uwielbiacie pizze ;) choć przyznam że ja też lubie mniam mniam.....szkoda że tak daleko mieszkasz bo bym wpadła na poczęstunek ;D :laugh: wiem wiem a Ty byś mnie spławiła tym że Majka chora ;D ale ja tylko na pizze hihihi :laugh: ;)

reklama
Do góry